Take a fresh look at your lifestyle.

3 ianuarie- Altercație in trafic cu pistol si geamuri sparte lângă un hypermarket din Ploieşti

Între cei doi conducători auto, unul domiciliat în comuna Filipeştii de Târg, iar celălalt în municipiul Bucureşti, a izbucnit un conflict spontan. În aceste împrejurări, prahoveanul a lovit cu un obiect contondent autoturismul condus de bărbatul din Bucureşti, în care se aflau soţia şi copilul acestuia, spărgându-i un geam lateral.
În timpul incidentului, bărbatul domiciliat în Bucureşti a folosit un pistol cu bile din cauciuc, pe care îl deţine legal, şi a tras în direcţia celuilalt conducător auto, provocându-i leziuni la nivel abdominal.
La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti care a condus persoanele implicate la sediul Poliţiei, pentru continuarea verificărilor.
Pistolul a fost ridicat, în cauză fiind întocmit dosar penal, urmând ca în funcţie de rezultatul cercetărilor efectuate, faţă de persoanele implicate în conflict să fie luate măsurile legale.
 

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy