Take a fresh look at your lifestyle.

24.03.2017//Un omagiu adus marelui inventator Justin Capra

Desi nu s-a facut nimic oficial, pe surse am aflat ca pe data de 24 martie, in localitatea Magureni, din judetul Prahova, va avea loc dezvelirea statuii care reprezinta bustul lui Justin Capra, marele inventator roman, care a adus atata onoare si recunoastere tarii prin munca sa. Este un palid omagiu, in opinia mea, fata de ceea ce ar fi putut realiza in timpul vietii Justin Capra daca ar fi fost sprijinit. Pentru cei care nu stiu, cu cativa ani in urma, marele inventator a dorit sa isi puna pamantul mostenit la dispozitia vizitatorilor dupa ce va fi construit pe el un Muzeu de Inventica. Din pacate, reprezentantii autoritatilor vremii( lor) nu au acordat atentia necesara unui om caruia nu-i ajungeau nici la glezne.
As mai avea multe de spus, dar ma abtin pentru a nu intina memoria acestui mare roman si in semn de apreciere, totusi, ca va fi dezvelit bustul sau. As prefera ca pe viitor, autoritatile, macar cele parahovene sa aprecieze oamenii de valoare cat sunt in viata si sa ii sprijine in orice actiune ar vrea sa faca in folosul comunitatilor din care fac parte.
Fac apel la colegii de presa, care au posibilitatea sa se deplaseze la Magureni sau la preseidntele Consiliului Judetean, Bogdan Toader sa puna la dispozitia presei un mijloc de transport pentru a relata despre acest eveniment post-mortem. Va multumesc anticipat.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy