Take a fresh look at your lifestyle.

Viorel Iliescu, un tanar cu suflet mare, care s-a implicat in colectarea de fonduri pentru ajutorarea sinistratilor

Un tanar cu initiativa, dar si cu suflet mare, m-a impresionat prin implicarea sa, in urma cu o luna, atunci cand mai multe familii din Prahova au avut de suferit din cauza inundatiilor. Il cheama Viorel Iliescu, este prahovean si el, la fel ca cei pe care i-a ajutat, fara ca cineva sa ii ceara acest lucru. Abilitatile sale in domeniul IT i-au fost de folos pentru tot ce a reusit in sprijinul familei Gurau si doamnei Maria, din comuna Lapos, judetul Prahova.

“In momentul in care am vazut prapadul care s-a produs asupra acestor familii, nu-mi venea sa cred. Povestea acestora (care erau gata sa fie luati de ape) m-a emotionat profund. Stiam ca trebuie facut ceva sa treaca peste aceasta drama, iar singurii care pot face ceva sunt oamenii. Asa ca m-am gandit ca as putea mobiliza oamenii de pe facebook pentru a dona. In total s-a strans suma de 4774 euro (minus comisioane de schimb si transfer). Banii au fost donati prin transfer bancar catre familia Gura si doamna Maria din Glod. Banii vor fi folositi pentru consolidarea casei, cumpararea de electronice si electrocasnice si ce mai au nevoie prin curte. Sincer sa fiu, nu ma asteptam ca atat de multe persoane sa se mobilizeze si sa ajute intr-un timp atat de scurt. Oamenii buni au donat bani si in contul personal al acestora, dar au mers si personal sa le ofere apa, mancare, frigidere, etc.

Vreau sa multumesc tuturor celor care au donat, fara ei nu ar fi fost posibil sa strangem acesti bani si sa le oferim o speranta de bucurie acestei familii.”, ne-a spus, vadit emotionat Viorel Iliescu. Amintirea lui cea mai frumoas aeste atunci cand, in 1999, in clasa intai fiind, tatal sau i-a cumparat un calculator, care ii ocupa tot timpul. Sau aproape tot, pentru ca atunci cand se supara pentru ca il vedea toata zua cu ochii in monitor, tatal lui Viorel ii lua cablul de alimentare, pentru a mai lua si el o pauza. Timp de 12 ani a tot invatat cum sa fie foarte bun in domeniul IT si in clasa a 12-a a inceput sa lucreze ca programator pentru o casa de discuri din New Jersey, America. A fost primul lui contact cu persoanele din strainatate, ba chiar am fost chemat acolo. Din pacate a trebuit sa refuze, pentru ca trebuia sa isi termine liceul.

Pentru ca acest articol este despre el, un tanar care creste frumos, din moment ce face astfel de gesturi pline de omenie recum cel de colectare bani pentru cauze umanitare, vom spune mai multe lucruri despre Viorel, care are 26 de ani, dar spune ca se simte mult mai in varsta. “Cum Einstein spunea, timpul e relativ. In functie de cum iti traiesti viata, timpul trece mai repede sau mai incet. De fiecare data incerc sa-mi imping limitele si sa devin cea mai buna versiune a mea. Stiu ca sunt capabil de mult mai mult, dar pentru asta am de invatat foarte multe. In ultimii 3 ani am intrat si in domeniul media cu site-uri de stiri. Momentan am aproape 1 milion de urmaritori pe paginile de facebook si cateva milioane de cititori pe website-uri, dar sper sa creasca si mai mult in anii urmatori. Imi place sa citesc carti de business si povestile antreprenorilor. Imi par interesante povestile acestora si modul in care au trecut prin esec ca sa ajunga la succes. In fiecare seara vizionez cate un documentar stiintific, despre astronomie in special.

Viorel, care petrece foarte mult timp in mediul virtual pentru a se pregati si a cunoaste cat mai multe lucruri, vede tot mai des persoane care se plictisesc si care se plang pentru ca nu au ce face. Acestora le da un sfat: “ Traim in era digitala in care toata cunoasterea se afla la un click distanta. Inainte cautai prin biblioteci informatii, acum totul se afla in fata monitorului. Le-as recomanda celor care se plictisesc sa descopere lucruri noi. Viata nu consta in a butona instagramul si facebook-ul, ci de a explora viata aceasta”. Pare ca aceste sfaturi vin din gura unui intelept, dar iata ca exista astfel de oameni chiar si la varsta adolescentei, nu numai la varste inaintate, dupa experiente de viata multiple.

Felicitari, Viorel Iliescu pentru implicarea ta cu scopul de a ajuta persoane aflate in nevoie si pentru modul in care intelegi viata evoluand si cautand permanent sa progresezi in multe dintre domeniile de activitate care te pasioneaza…


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy