Take a fresh look at your lifestyle.

Vienna Classic Christmas – Trăieşte un Crăciun de poveste! Rafinament, măiestrie, distincţie – Peter Guth şi Strauss Festival Orchestra din Viena!

Concertul susţinut de Strauss Festival Orchestra Vienna, sub bagheta dirijorului Peter Guth, se detaşează în multitudinea de evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă. Recunoscuţi pe plan internaţional pentru virtuozitatea şi măiestria lor, câştigând deopotrivă admiraţia publicului şi a criticilor, artiştii sunt consideraţi ambasadorii Vienei, capitala mondială a muzicii clasice.

Orchestra Strauss Festival vine în această iarnă pentru al treilea an consecutiv în România şi, de fiecare dată, spectacolele au fost sold out. Anul acesta Peter Guth şi Strauss Festival Orchestra aduc strălucirea Vienei şi în Ploieşti. Sub bagheta fermecată a dirijorului Peter Guth, se scrie o poveste magică, vieneză, pe care o pot trăi toţi ploieştenii pe 22 decembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor: Vienna Classic Christmas.

Spectacolul pe care îl oferă orchestra este unul total, care satisface atât auditivul, cât şi vizualul, dar, mai ales, emoţionalul: orchestra dirijată de Peter Guth este însoţită de celebra soprană Monika Mosser şi de corpul de balet al Orchestrei, coregrafă Raffaela Pegani.

Între marile orchestre vieneze, Strauss Festival Orchestra se distinge printr-un ansamblu de muzicieni desăvârşiţi şi experimentaţi, care lucrează în permanenţă în strânsă legătură unul cu altul. Graţia şi frumuseţea sunetelor pure au cucerit întreaga lume. Peter Guth este liderul artistic şi dirijorul Orchestrei Strauss Festival din Viena, pe care a fondat-o în 1978. Este un reprezentant de prim rang al muzicii vieneze, având o carieră excepţională în toate centrele muzicale ale lumii. Peter Guth, care dirijează cu vioara în mână, urmând tradiţia familiei Strauss, este recunoscut pentru jovialitatea şi umorul cu care interacţionează cu publicul, creând o atmosferă destinsă, de bună dispoziţie, de adevărată sărbătoare.

Programul muzical este divers, cuprinzând valsuri, marşuri şi polci şi, desigur, o colecţie specială dedicată Crăciunului. Spectacolul Vienna Classic Christmas deschide inimile cu emoţie, căldură, romantism şi pasiune prezentând o colecţie din cei mai faimoşi compozitori vienezi: Johann Strauss, Franz Lehár, Emmerich Kálmán şi Robert Stolz. Concertul se încheie cu popularul Marş al lui Radetzky de Johann Strauss-tatăl. Este un spectacol rafinat, dar în acelaşi timp accesibil, potrivit tuturor vârstelor, care îndeplineşte cele mai exigente doleanţe ale melomanilor şi dezvoltă emoţii nebănuite în rândul necunoscătorilor.

Este momentul să trăiţi o experienţă pe care nu o veţi uita curând! Transpuşi în fascinanta lume vieneză aveţi ocazia să vă simţiţi, măcar pentru o noapte, invitat de onoare la „balurile imperiale”.

Vienna Clasic Christmas – joi, 22 decembrie la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti, ora 19.30.

Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol şi on line pe: www.vandbilete.ro si www.bilete.ro. În funcţie de categorie, preţul unui bilet este de 150, respectiv 100 de lei.

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy