Take a fresh look at your lifestyle.

USL VREA SA DEMITA PRESEDINTELE TARII PRIN MINCIUNA SI CALOMNIE

Printr-un comunicat de presa mincinos asumat de Biroul Politic, USL dezinformeaza atat mass-media cat si publicul larg. Acuzele aduse membrilor PDL sunt false, calomnioase si daca nu ar fi atat de grave lucrurile care se intampla , in aceste zile, in Romania, ne-am putea amuza de aceste practici securito-comuniste prin care se inventeaza fapte si se pun pe seama adversarilor politici numai pentru a-si ascunde intentia de frauda si pentru a distrage atentia catre alte probleme.

1) Membrii PDL NU cumpara buletine/ carti de identitate nici din cartierul Fefelei nici din alte alte cartiere ale orasului Mizil si nici din alte localitati din Prahova. PDL si-a exprimat public decizia de a boicota referendumul , prin neprezentare la urne, deci, nu are nevoie de cartile de identitate. Metoda este folosita, probabil de reprezentantii USL care au nevoie de cat mai multe carti de identitate pentru a introduce in urne voturi false in incercarea disperata de a atinge pragul de validare a referendumului. NU vor reusi.

2) Nici Adrian Dobre si nici delegatia de tineri care au insotit Flacara Democratiei nu au tranzitat comuna Balta Doamnei, de unde, in comunicatul mincinos , se spune ca au fost alungati de catre autoritati.

3) In comuna Sotriile NU au fost distribuiti 5000 de « fluturasi » si regretam ca pana acum , USL nu a aflat ca in aceasta comuna sunt numai 500 de case si aproximativ 1500 de persoane cu drept de vot. Oare USL ar distribui 5000 de fluturasi in disperarea lor de a minti populatia ? PDL, sigur, NU a facut si nici nu va face acest demers. Avem incredere in decenta si bunul-simt al electoratului.

4) Conducerea PDL a organizat intalnire de instruire cu membrii partidului, dar recomandarile au vizat in principal recomandarea de a NU permita reprezentantilor USL sa fraudeze votul in sectiile de votare.

Daca toate aceste minciuni au ajuns pe masa de lucru a reprezentantilor Politiei Judetene, cum se afirma in comunicatul calomnios, ne reafirmam increderea in institutiile statului si in corectitudinea demersurilor sale, asa cum se cuvine intr-un stat de drept.

Totodata conducerea PDL Ploiesti isi rezerva dreptul de a depune plangere pentru denunt calomnios.

 

 

Biroul de presa PDL Prahova

26 iulie 2012

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy