Take a fresh look at your lifestyle.

USL Prahova vă cheamă la solidaritate cu sinistrații din zonele înzăpezite !

Conducerea USL Prahova face apel la membrii și simpatizanții din județ, precum și la toți cetățenii care au posibilitatea, să doneze alimente neperisabile, lopeți pentru deszăpezire, aparate de încălzire pe bază de combustibil solid sau lichid, precum și generatoare de energie electrică, pentru a veni în sprijinul sinistraților din judeţele Vrancea şi Buzău, dar şi din alte zone afectate de căderile masive de zăpadă din ultimele zile.

În acest scop, începând de duminică, 12 februarie 2012, ora 11:00, USL Prahova va organiza un centru de colectare a ajutoarelor la sediul PNL din municipiul Ploiești, situat pe strada Gheorghe Lazăr, nr. 1.

Acesta va funcționa prin colaborarea dintre organizațiile locale PSD, PNL și PC. Programul de primire a ajutoarelor va fi zilnic, între orele 11.00-18.00, până la data de 19 februarie 2012. Detalii pot fi obținute la numerele de telefon : 0723/502767 – Rareș Enescu – secretar executiv PSD Prahova sau 0730/111600 – Nicolae Alecsandri – secretar executiv PNL Prahova.

Mulțumim tuturor prahovenilor pentru sprijin și solidaritate !

Uniunea Social Liberală Prahova

 

 

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy