Take a fresh look at your lifestyle.

Un detinut a fugit. Daca l-ati vazut anuntati Politia

Update 22.30: O echipa mixta formata din politisti din cadrul IJP Prahova si lucratori ai Penitenciarul Ploiesti l-a prins pe DN 1- Movila Vulpii pe detinutul evadat ieri. Cercetarile sunt continuate, urmand ca detinutul sa fie incarcerat.
În această dimineață, STANCU DUMITRU BOGDAN SEBASTIAN, în vârstă de 38 de ani, încarcerat în Penitenciarul Ploiești, a părăsit un punct de lucru din localitatea Ceptura.
           Persoana privată de libertate executa pedeapsa în regim semideschis, fiind condamnată definitiv la 2 ani închisoare, pentru infracțiunea de complicitate la
săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.
Pentru depistarea deţinutului au fost insituite filtre pe principalelele artere, concomitent cu desfășurarea de activități specifice, în cooperare cu alte instituții cu atribuții în domeniu.
 
 
Persoanele care pot oferi indicii care să cănducă la depistarea deținutului, sunt rugate să contacteze de îndată cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul unic de urgență 112 !
 
 
 
 

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy