Take a fresh look at your lifestyle.

Update//Ultraj la Podenii Noi. Primarul a luat la bataie pe seful Politiei Locale refuzandu-i dreptul la munca

Update Ora 12.00// La aceasta ora, Laurentiu Dobrogeanu se afla in drum spre Spitalul Judetean. A fost chemata Salvarea pentru ca i s-a facut rau dupa ce a fost maltratat de primarul Alionte Mihai si bruscat pentru a iesi din primaria …lui. Va tinem la curent cu evenimentele si ii dorims anatate sefului Poliutiei Locale dupa stresul si chinul la care este supus de primarul comunei Podenii Noi.

Nebunia atinge cote alarmante in primaria Podenii Noi. Dar ce spunem noi nebunie, cand e vorba despre un ultraj in toata regula comis de, cine altul, daca nu primarul Alionte Mihai. Scriam zilele trecute despre faptul ca acesta se joaca de-a baba oarba cu condica de prezenta si nu vrea sa i-o dea spre semnare sefului Politiei Locale, Laurentiu Dobrogeanu, care s-a intors din concediile pe care le-a efectuat, pentru anii din urma. Dupa ce vineri a refuzat sa ii dea condica de prezenta si s-a ales cu un dosar pentru abuz in serviciu, astazi, Alionte a trecut la ultraj.

Citeste si : Primarul Alionte și-a dat, din nou, în petec. A pitit condica de prezență și confundă drepturile angajatului cu obligațiile angajatorului

Practic, seful Politiei Locale, prezentandu-se la serviciu si vrand sa semneze condica, asa cum spune legea, a costatat, din nou, ca aceasta lipseste cu desavarsire cand vine vorba despre el. Primarul l-a atras in biroul sau de unde pictura in ulei cu Nicolae Ceausescu a disparut, si i-a dat un sut in fund si un pumn dupa ceafa. Dupa ce a comis ultrajul, Alionte l-a scos pe usa primariei afara pe Dobrogeanu, asa cum reiese din materialul video de mai jos. Nu stiu ce sa mai cred despre acest individ, caruia e greu sa ii spui primar, dar inspira, cel mult, mila, pentru ca nu are un comportament de om normal si, cu atat mai putin, de edil al unei localitati.

In cazul in care nu si-a dat seama ce a facut, ii redam mai jos textul din Codul Penal:

Infracţiuni contra autorităţii

Art. 257

Ultrajul

(1) Ameninţarea săvârşită nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directă, lovirea sau alte violenţe, vătămarea corporală, lovirile sau vătămările cauzatoare de moarte ori omorul săvârşite împotriva unui funcţionar public care îndeplineşte o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu sau în legătură cu exercitarea acestor atribuţii, se sancţionează cu pedeapsa prevăzută de lege pentru acea infracţiune, ale cărei limite speciale se majorează cu o treime.

(2) Săvârşirea unei infracţiuni împotriva unui funcţionar public care îndeplineşte o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat ori asupra bunurilor acestuia, în scop de intimidare sau de răzbunare, în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu, se sancţionează cu pedeapsa prevăzută de lege pentru acea infracţiune, ale cărei limite speciale se majorează cu o treime.

(3) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează faptele comise în condiţiile alin. (2), dacă privesc un membru de familie al funcţionarului public.

(4) Faptele prevăzute în alin. (1)-(3), comise asupra unui poliţist sau jandarm, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu sau în legătură cu exercitarea acestor atribuţii, se sancţionează cu pedeapsa prevăzută de lege pentru acea infracţiune, ale cărei limite se majorează cu jumătate.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy