Take a fresh look at your lifestyle.

Tinerii liberali militează pentru libertățile democratice fundamentale

Mii de tineri liberali vor fi astăzi în București pentru a protesta împotriva actualei conduceri a țării, care a ajuns să încalce și cele mai elementare drepturi democratice, câștigate cu sânge, în decembrie 1989, de către poporul român.

Tineretul Național Liberal s-a mobilizat exemplar pentru ca membrii organizației din toate județele țării să ajungă la București, la mitingul organizat de PNL în fața Arcului de Triumf. Câteva mii de tineri vor fi prezenți astăzi la manifestația organizată împotriva actualei conduceri a României. Colegii noștri din filiala Harghita vor susține mitingul de la București, printr-un eveniment similar organizat în Sfântul Gheorghe.

Tineretul Național Liberal consideră ca o datorie de onoare susținerea valorilor democratice: libertatea de expresie, separația puterilor în stat, posibilitatea tuturor cetățenilor statului de a avea acces la serviciile de sănătate și educație. ”Românii au îndurat tăieri de salarii, creșteri de prețuri, taxe și impozite supraestimate, umilințe teribile din partea actualilor guvernanți. Însă, românii nu au vrut să îndure îngrădirea accesului la sistemul public de sănătate, care este un drept democratic fundamental. Pentru asta au ieșit românii în stradă, pentru democrație. Este nevoie de coagularea tuturor forțelor democratice, indiferent dacă acestea vin din zona civica sau din partea partidelor din opoziție.” – a declarat Florin-Alexandru Alexe, președintele TNL România

Tineretul Național Liberal mulțumește tuturor românilor care au ales să protesteze, în Piața Universității din București și în celelalte orașe din țară, împotriva regimului anti-democratic condus de tandemul Băsescu-Boc.

 

T comunică – Departamentul de comunicare al TNL

La orice întrebare adresată pe e-mail: tcomunica@tnl.ro, vom răspunde în timp util.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy