Take a fresh look at your lifestyle.

Tineretul Național Liberal ”în luptă cu puterea” din respect pentru eroii Revoluției din 1989

În semn de respect pentru eroii Revoluției, tinerii liberali se întâlnesc mâine, 17 decembrie 2011, începând cu ora 17.00, la Fântâna de la Universitate pentru a aduce omagiul lor generației sacrificate în 1989. Îi invităm pe toți românii care simt la fel ca noi, să ni se alăture pentru câteva momente, într-un act de credință că România poate fi o țară democratică care își respectă cetățenii.

Astăzi, 16 decembrie, este ziua în care eroii noștri au început să moară pentru libertate, pentru democrație și pentru o pâine fără gust amar. După 22 de ani, tristețea este cu atât mai mare, cu cât vedem că aceste idealuri sunt terfelite și batjocorite de către cei care consideră că puterea este dreptul lor de a-i umili pe români.

Astăzi, Tineretul Național Liberal, nu poate accepta ca puterea coruptă să facă din banii românilor un Buget al risipei, sărăciei și umilinței, al cărui unic scop este finanțarea mafiei PDL-iste. Un buget în care educația are 2%, dar serviciile de informații primesc alocații suplimentare.

Astăzi, Tineretul Național Liberal nu poate accepta ca puterea coruptă să decidă cu de la sine putere comasarea alegerilor. Nu putem renunța la organizarea de alegeri democratice, obținute cu sânge acum 22 de ani, pentru o reducere de 20 milioane de euro – care nu înseamnă mai multe decât o telegondolă dintre cele cu care se mândrește Elena Udrea.

Pentru acestea și multe alte umilințe îndurate de cetățenii României,

 

Tinerii liberali vă cheamă alături de ei,

”În luptă cu puterea”

 

mâine, 17 decembrie 2011, ora 17.00, la fântâna de la Universitate.

 

 

 

 

 

 

 

T comunică – Departamentul de comunicare al TNL

 

Pentru orice întrebare, vă rugăm să ne contactați pe e-mail: tcomunica@tnl.ro

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy