Take a fresh look at your lifestyle.

This is The End

Asa cum spun versurile minunatei melodii a celor de la The Doors , acesta este sfarsitul.

Sfarsitul unei cariere extraordinare de PROFESOR care si-a dedicat intreaga cariera copiilor si profesiei.

Este vorba despre Doamna profesor Sanda Moroianu ” tichu’ ” cum ii mai spun elevii dumneaei de la scoala Nicolae Bălcescu din Ploiesti.

Azi a ales sa isi faca iesirea din scena in stilul propriu domniei sale, asa cum a fost tot timpul, nonconformista si originala poate chiar putin excentrica pentru unii.

Isi face pensionarea alaturi de elevii de la clasa unde este diriginte, dar si alti elevi din seriile anterioare, care au venit in numar mare manati de dragostea si respectul fata de cea care le-a deslusit tainele limbii lui Shakespeare.

In curtea scolii N Balcescu, fara alti colegi, doar dumneaei si copii au organizat un concurs de desene pe asfalt apoi un picnic totul pe un fond muzical foarte simpatic.

Am putut citi in ochii copiilor prezenti ( unii din ei adulti ) respectul dragostea si admiratia fata de omul si profesorul Sanda Moroianu unul din putinii dascali care au dus mai departe traditia acestei meserii grea si nobile, un Domnul Trandafir in varianta feminina.

Desi lasa in urma o cariera de 39 de ani la catedra, doamna Sanda Moroianu a stiut tot timpul sa fie un cadru didactic modern si elegant in modul de a isi face meseria asa cum este dealtfel si in viata de zi cu zi o persoana ce impune respect si admiratie doar prin simpla aparitie

Nu inchei aceste randuri fara a multumi din toata inima doamnei profesor pentru tot ce a facut pentru faptul ca timp de 22 de ani am fost coleg cu domnia sa si ii urez din tot sufletul multi ani sanatosi

The show must go on teach !!!!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy