Take a fresh look at your lifestyle.

The GADA® Group anunță implementarea strategiei “One GADA®”

București, 27 octombrie 2011 – The GADA® Group, distribuitor pan-european de echipamente și furnizor de servicii specializate pentru instituții medicale publice și private, anunță implementarea strategiei “One GADA®” în România. Decizia a venit pe fondul dorinței de creștere a recunoașterii brandului companiei în toate piețele unde activează în prezent, scopul final fiind cel al aducerii The GADA® Group pe poziția de lider pan-european în domeniile de activitate.

În România, companiile Gadagroup România SRL, Radius Medical SRL și Medical Management Services SRL vor fuziona sub un singur brand, GADA®, într-o singură companie, GADA® Romania SRL, ce va desfășura activitățile de distribuție, promovare și asistență tehnică pentru echipamente și dispozitive medicale. Fuziunea este preconizată a se finaliza până la sfarșitul anului 2011.

De asemenea, societatea Integrine SRL își schimbă denumirea în GADA® Healthcare Solutions SRL continuând să desfășoare activități privind realizarea de proiecte complexe și de furnizare de servicii integrate pentru facilități medicale.

“Creșterea recunoașterii brandului GADA® pe piața românească este o completare a eforturilor grupului privind întărirea echipei manageriale, a forței de vânzări la nivel național, a dezvoltării portofoliului de produse precum și a capacității privind furnizarea de servicii de asistență tehnică și project management. Integrarea strategică a activităților noastre sub umbrela brandului GADA® aduce avantajul unei platforme extinse ce va facilita consolidarea poziției de frunte pe care o deținem în România”, a declarat Octavian Netcu – Country Manager Gadagroup România.

În Italia și Turcia, implementarea strategiei “One GADA®” se va finaliza în Q4 2011, respectiv Q1 2012.

Despre The GADA® Group

The GADA® Group cu sediul în Londra, UK, este distribuitor pan-european de top pentru dispozitive, echipamente și tehnologii medicale, și furnizor de servicii specializate de asistență medicală și proiecte integrate pentru instituțiile publice și private. Compania are activități în Italia, România și Turcia în următoarele domenii: cardiovascular, laborator & transfuzie, general hospital, servicii de perfuzie, dializă, radiologie & imagistică și servicii integrate. Mai multe detalii pe www.gadagroup.com, www.gadagroup.ro

 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați:

Gadagroup România SRL

Veronica Alecsa

Corporate Identity & Communication Manager

Tel.:+40 (0) 21 317 21 02

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy