Take a fresh look at your lifestyle.

Terenurile primariei cultivate de Biotehnica Valea Calugareasca( firma sotiei lui George Stanciu) fara contract au intrat in atentia IJP Prahova

In urma articolului referitor la familia „mosierului” George Stanciu, prin care s-a aratat cu documente oficiale ca firma Biotehinca Valea Calugareasca ce apartine Iuliei Stanciu a intrat abuziv pe terenurile primariei, concesionate catre SGU Ploiesti, efectuand lucrari agricole, fara vreun contract, IJP Prahova s-a sesizat.

Citeste AICI articolul cu pricina.

Nu stim daca va fi iarasi o ancheta ca cea in stilul in care s-a facut cea in care era implicata Simona Baicoianu, dar e laudabil faptul ca IJP Prahova s-a sesizat in urma articolului aparut in Incomodph.ro. Speram ca de data aceasta, politstii sa trateze cu seriozitate aceasta ancheta si sa nu gaseasca „scuzele” juridice, pentru ca, in conformitate cu documentele atasate, tulburarea de posesie, pare a fi clara.

In acest moment, situatia se prezinta astfel: IJP Prahova a cerut SGU un punct de vedere legat de starea jurdica a terenurilor concesionate catre Societatea de Gospodarire Urbana. La randul lor, cei de la SGU au inaintat o adresa catre primarie pentru a da raspunsul in calitate de proprietar al terenurilor. „ Politia a facut o adresa catre noi ca sa raspundem care este situatia juridica a terenurilor. Noi am inaintat adrese catre primariei si catre Directia de Patrimoniu pentru ca aceste institutii sa dea raspunsul in calitate de proprietar. Noua ne-au fost predate libere de sarcini. Acum astept raspunsul de la primarie”, ne-a declarat Donald Constantin, directorul SGU Ploiesti.

Si noi asteptam cu interes desfasurarea acestei anchete si va vom tine la curent. Atragem atentia ca „nimeni nu e mai presus de lege”, nici chiar George Stanciu si ai lui.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy