Take a fresh look at your lifestyle.

Telefoane si cartele sim- captura record in Penitenciarul Ploiesti

Inventivitatea detinutilor nu mai au limite, acestia ar putea primi medalii de aur la diverse saloane internationale de inventica, daca mintea lor ar fi pusa la treaba in scopuri pozitive. Asa se face ca, detinutii de la Penitenciarul Ploiesti au in posesie telefoane mobile, dispozitive de stocare electronica, alcool cat si alte obiecte interzise in celule. Cum intra acestia in posesia lor este de domeniul SF-ului. Intr-o discutie purtata cu inspectorul principal cristina Comnea de la Penitenciarul Ploiesti am aflat o parte din secretele introducerii obiectelor interzise in puscarie. De mult au apus vremurile cand paznici de puscarie depistau in paine, cozonaci diverse obiecte ce erau destinate detinutilor. Acum mai noi, rudele persoanelor incarcerate ascunde componente de telefon mobil in conserve in tuburile de pasta de dinti si pasta de ras cat si in alte recipiente destinate uzului personal. Altii mai ingeniosi, ascunde componente de telefon mobil in talpile papucilor. In urma unor astfel de actiuni, la cel mult a treia vizita efectuata la acelasi detinut sunt introdu-se componentele necesare ansamblari unui telefon mobil perfect functionabil.
Agentii si ofiterii Penitenciarului Ploiesti au confiscat anul trecut sute de telefoane mobile, cutite, fierbatoare electrice, din camerele detinutilor, dar si descoperite asupra rudelor si prietenilor care i-au vizitat. Potrivit bilantului conducerii penitenciarului, la perchezitiile efectuate in celule s-au gasit nu mai putin de 543 de telefoane mobile, 247 cartele SIM, 181 incarcatoare, marea majoritate improvizate cat si diverse accesorii pentru telefoane mobile. In urma controalelor inopinante au mai fost descoperite si alte obiecte interzise, precum bare metalice sau din material lemnos, cutite improvizate, gantere, haltere improvizate, fierbatoare improvizate, carduri de memorie, dispozitive de tip hands-free si alcool. „Unde a fost cazul, s-a luat masura interzicerii accesului la vizita pe o anumita perioada a persoanelor care au incercat sa introduca obiecte si materiale interzise, iar acestea au fost confiscate si depozitate la magazia unitatii „ a declarat inspector principal, Cristina Comnea, purtatorul de cuvant al penitenciarului. Introducerea de obiecte interzise a devenit din acest an infractiune, vizitatorii depistati riscand sa ajunga si ei dupa gratii maxim doi ani, sau sa fie amendati.

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy