Take a fresh look at your lifestyle.

Târg de joburi pentru deţinuţi

Astăzi 28.10.2011 la Casa Sindicatelor din Ploieşti s-a desfăşurat bursa locurilor de muncă pentru deţinuţii din regiunea Sud–Muntenia, fiind prezenţi 8 angajaţori, având diferite domenii de activitate, Penitenciarul Ploieşti participând cu 21 persoane private de libertate selecţionate în regim deschis.

Deţinuţii prahoveni au avut ocazia, în cadrul acestui târg de joburi, să afle care sunt cerinţele actuale de pe piaţa muncii, discutând cu angajatorii despre posibilitatea găsirii unui loc de muncă la liberarea din penitenciar, dar şi pentru perioada detenţiei, prin intermediul unor contracte cu penitenciarul, aceştia având la dispoziţie locuri de muncă oferite de angajatorii din judeţ.

Evenimentul face parte din proiectul iniţiat de Centrului Român pentru Educaţie şi Dezvoltare Umană (CRED) „Tranziţia spre libertate prin Centre Regionale de Incluziune Socială – Proiect confinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 în colaborare cu Penitenciarul Ploieşti şi A.J.O.F.M. Prahova.

Reprezentanţii A.J.O.F.M. Prahova au desfăşurat activităţi specifice de informare, consiliere şi mediere, în vederea identificării unui loc de muncă pentru deţinuţii care urmează a fi puşi în libertate în lunile următoare.

Acţiunea de astăzi se alătură eforturilor care se întreprind în toate unităţile penitenciare din România, având drept scop resocializarea persoanelor aflate în executarea pedepselor cu închisoarea şi reintegrarea lor pe piaţa muncii;

 

Pentru informaţii suplimentare, desemnăm ca persoană de contact pe

dna. ip. Comnea Cristina – purtător de cuvânt, telefon 0244 526834, mobil:

0753.091.210, email: ccomnea@dgp.ro.

 

Cu stimă,

Comisar şef de penitenciare Tiberiu RADU

 

Director

Penitenciarul Ploieşti


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy