Take a fresh look at your lifestyle.

Sifonul lui Mardare, Petrica Cristian Daniel nu mai lucreaza la APIA. Ghici unde e acum?

In articolul despre cum s-a improprietarit abuziv Mardare, alias George Stanciu, cultivand grau si alte produse cu firma sa din Valea Calugareasca pe terenurile agricole ale primariei s-a strecurat o greseala. Citeste  AICI materialul si vei vedea cum fostul consilier local PSD, actualmente simplu om de afaceri cu tendinte de a ajunge in cel mai scurt timp no-name-ul care merita sa fie, a gasit el cu de la sine putere sa-si puna curu’ pe proprietatile municipalitatii. Greseala nu este legata de faptele lui Stanciu, ci de sifonul lui, sclavul care i-a dat informatii si s-a erijat in detinatorul marcii “ZIARUL INCOMOD DE PRAHOVA”. Petrica Cristian Daniel, sifonul, cum spuneam al lui Stanciu care a fost la primarie, nu mai lucreaza la APIA, ci lucreaza in alta parte, unde are acces mai rapid la informatiile pe care le vrea Mardare, legate de pamanturile agricole ale municipalitatii. Ca sa nu va fierb foarte tare, acest informator care divulga secretele SGU si ar trebui dat afara fara nicio retinere lucreaza chiar la SGU.

Na, Stanciu ca am aflat unde ti-ai proptit prostu’. L-am asteptat apoape cinci luni, dar l-am dibuit si ti-l toc pana il iei la tine acasa si il faci pres. Ba nu, ca pres oricum este. Pana il faci, sa zicem, guvernanta la copii, ca si asa dadusei anunt in presa. Asadar, Petrica Cristian Daniel nu mai lucreaza la APIA, ci este la aSGU, unde ocupa o functie pe care n-o merita. Acest individ, sifonul si sageata lui Mardare este Sef Serviciu Achizitii din cadrul SGU, probabil de pe vremea cand seful lui era prieten cu primarul caruia ii declara iubire vesnica si caruia ii cerea multe facilitati, pentru ca daduse doua sarmale in campanie. Avand in vedere ca George Stanciu se face vinovat de tulburare de posesie si chiar daca Viorel Dosaru si Cristian Manea, sefii politiei judetene si municipale, dorm in front, Iulian Badescu a procedat corect de data asta. Nu si-a riscat libertatea pentru o falsa prietenie. N-a procedat corect cu pretul gigacaloriei, dar asta face obiectul altui material.

In concluzie, prostul de serviciu, adica Petrica Cristian Daniel se regaseste acum pe statele de plata ale Societatii de Gospodarire Urbana si facem apel la Donald Constantin ca acest lucru sa nu fie pentru mult timp. Ne vom ocupa serios de acest caz, pentru afrontul pe care l-a adus Petrica Cristian Daniel publicatiei Incomodph.ro, pentru ca si-a permis sa inregistreze o marca cu care nu avea nicio legatura. Nu muncise o secunda pentru a o impune pe piata. Cere-te afara singur Petrica Cristian Daniel!

Intrebarea care se pune este urmatoarea: Face SGU plangere penala impotriva lui George Stanciu pentru tulburare de posesie a terenurilor municipalitatii, se sesizeaza Politia din oficiu sau se ocupa tot Alianta pentru Drepturile Omului din Romania de acest caz?


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy