Take a fresh look at your lifestyle.

Se incearca musamalizarea cazului Tavi Feraru? Intra sa vezi intrebarile pe care le adresam organelor

Astazi dupa amiaza am discutat cu membri familiei regretatului antrenor de karate Tavi Feraru, precum si cu mai multi prieteni care se aflau in curtea unde s-au purtat discutiile. Am avut aceasta discutie si voi mai avea si altele deoarece s-a acreditat ideea ca Octavian Feraru ar fi condus o bicicleta in stare de ebrietate si moartea i-ar fi fost cauzata de faptul ca s-ar fi lovit de un stalp in cadere.

Punctul nostru de vedere este ca nici nu se pune problema ca Tavi Feraru sa fii fost baut si sa aiba alcolemie 1,67 la mie, asa cum, fara nici cea mai elementara decenta, au declarat organele de cercetare.

Politistii de la Sectia 4, locul unde nu se intampla niciodata nimic, ar fi fost primii la fata locului dar, intr-un acces de lene creatoare au transferat totul la Rutiera, unde responsabil cu constatarile a fost un anume politist Nitu. Acesta, mai ceva ca ai lui colegi de la Sectia 4, fara nicio cercetare, nicio expertiza criminalistica, a decis ca e vorba despre… un betiv care a cazut de pe bicicleta si s-a lovit in multiple locuri cu corpuri contondente si a ramas intr-o balta de sange. Numai daca avea viteza luminii, poate, Tavi Feraru s-ar fi accidentat atat de tare in orice stalp ar fi fost, chiar si din lemn cum sunt cele de pe strada Moreni, unde s-a intamplat ce s-a intamplat.

Toti cei care l-au vazut pe Tavi in perioada in care a stat in coma ne-au spus ca acesta avea multiple lovituri la cap si nici nu se pune problema ca regretatul antrenor sa fii intrat in stalp.

De la un capat la altul al anchetei totul pute urat. Modul in care ni s-a spus ca a fost catalogat Feraru chiar si la spital, in seara in care a fost internat arata o abilitate de nedrescris a organelor, fie medicale fie de ancheta, in a musamaliza un caz mai mult decat evident.

Pana cand vom reveni cu amanunte adresam organelor de cercetare care s-au grabit sa finalizeze ancheta in defavoarea mortului, urmatoarele intrebari:

  1. Cand s-au schimbat declaratiile celor incriminati si nimeni nu-si mai aducea aminte pentru ce a fost tocmit, motiv pentru care dascalul Bisericii Sf. Sava se umfla ca este nevinovat desi lumea stie ca nu e asa?
  2. De ce a aparut ca si concluzie transmisa de reprezentantii IJP Prahova ca alcolemia a fost 1,67 la mie? Cumva din cauza ca s-au schimbat declaratiile?
  3. De ce a durat o luna jumatate ca testul la alcolemie sa apara si pana atunci in niciun comunicat nu s-a vorbit de asa ceva?
  4. De unde stim noi ca sangele care e pus in carca lui Tavi Feraru ca fiind cu alcolemie este chiar al lui si nu luat de la cineva viu, pentru ca mortul nu mai poate depune probe?
  5. Este sau nu este dascalul Grosu Gabriel informator la Sectia 4 de Politie?
  6. Unde se afla in acest moment numitul Albu fost detinut care este banuit ca ar fi atacat cu o ranga pe Tavi Feraru?
  7. Oamenii spun ca chiar in seara tentativei de omor, organele prezente la fata locului au dispus sa fie spalat sangele lui Feraru de pe asfalt. De ce? Cand si cum s-a mai efectuat expertiza criminologica in aceste conditii?

Ar mai fi multe intrebari la care ar trebui sa raspunda incompetentii Sectiei 4, dar si superiorii lor care permit astfel de cercetari. Este revoltator sa vezi cum niste politsti, pusi sa vegheze la siguranta cetateanului, gasesc tot felul de tertipuri ca sa scape infractorii. Tare am fi curiosi daca cei de la aceasta sectie traiesc doar din salariu!

Vom reveni…


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy