Take a fresh look at your lifestyle.

Sanda Dragulea confunda intonarea imnului cu momentele de reculegere. Capul sus doamna, daca aveti motive!(video)

Stim ca instruirea doamnei Dragulea Sanda lasa de dorit. Din acest motiv avem o oarecare intelegere asupra perceptiei doamnei atunci cand vine vorba de modul defectuos in care administreaza cele 31 de asociatii de proprietar( Vezi AICI). Prea multa intelegre nu putem avea nici aici, pentru ca este vorba despre datorii mult prea mari, create pe banii altora si fata de furnizori.

In schimb nu avem intelegere deloc pentru Sanda Dragulea atunci cand vine vorba despre functia domniei sale de consilier local. Daca in Consiliul Local sunt acceptati oameni ca aceasta doamna este problema partidului care a propulsat-o, nu a mea. Devine problema mea atunci cand vad o lipsa de instruire elementara care sare in ochi oricarui om, daca este un pic atent. Astfel, la ultima sedinta de Consiliu Local, ca la fiecare inceput de sedinta, s-a cantat imnul de stat inainte de inceperea sedintei. Pe tot parcursul intonarii imnului, Sanda Dragulea a stat cu capul in jos, ca la un moment de reculegere. Poate n-ar fi rau sa ii spuna cineva, pana intelege ca o depaseste functia de consilier, ca la intonarea imnului, ca orice cetatean mandru ca este roman, trebuie sa stea cu capul drept, cu privirea in sus. Greu la deal….


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy