Take a fresh look at your lifestyle.

Rosal luata la bani marunti de noul director al RASP. S-a lasat cu amenzi

Activitatea Rosal lasa de dorit in ultimul an. Mai multe reclamatii, mai multe amenzi, iar “ochii” Regiei Atonome a Serviciilor Publice Ploiesti sunt acum mai atintiti ca niciodata pe frunizorul de salubritate. Ca o paranteza, din mandatul fostului director interimar Branzei, actualmente adjunct, nu ne aducem aminte decat de bradul de la intrarea in RASP pe care l-a toaletat pana l-a lasat fara nicio creanga. Dar sa revenim la oile noastre si mandatul lui Vasile Nacu, cel pe care multi l-au criticat, dar care se dovedeste a fi cel mai gospodar pana acum. Puteti vedea cum arata acum interiorul RASP si o sa imi dati dreptate.

Rosal, in schimb, o da din lac in put cand vine vorba de respectarea contractului cu municipalitatea si scartaie prin anumite zone ale Ploiestiului, in speta prin cartierul Ienachita Vacarescu, din Malu Rosu. Prima data RASP pe 2013 i-a dat un avertisment pentru nerealizarea programului de curatenie cai publice pe strazile din cartierul mentionat anterior. Ulterior, firma Rosal a fost sanctionata cu amenda de 500 lei, pentru neridicarea deseurilor menajere din zona intersectiei strazilor Rudului cu Depoului. Pentru ca apoi, probabil din lasitate profesionala nu au mai intrat pe strada … Vitejilor din acelasi cartier Inechita Vacarescu, motiv pentru care a Rosal a fost penalizata cu 2.000 lei pentru ca nu a mentinut curatenia la platformele gospodaresti.

Ii atragem atentia directorului Vasile Nacu sa urmareasca in continuare activitatea Rosal si sa fie si mai vigilent fata de modul in care intelege firma de salubritate sa respecte cetatenii Ploiestiului. Ar putea incepe prin sanctionarea acstei societati pentru ca de ani de zile nu este in stare sa respecte prevederile contractuale legate de colectarea deseurilor din sticla, carton si plastic. S-a creat un precedent periculos care, lasat asa, se poate impamanteni ca fiind o regula.

Maine va vom tine la curent cu investitiile facute de Rosal pentru viitoarele actiuni de deszapezire, mkai ales ca se anunta o iarna grea.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy