Take a fresh look at your lifestyle.

Roberta si Volo invita lumea la audienta. Cartea de vizita, un litru de lapte, o paine si doua pateuri

Am primit pe mail un comunicat de presa de la PSD, la care era atasata o poza care mi-a starnit scarba. Roberta Anstase si Andrei Volosevici, adica al treilea om in stat si primarul municipiului Ploiesti a dat de pomana oamenilor nevoiasi. Trebuie sa spun din capul locului ca detest astfel de gesture la fel cum detest comunicatul de presa cu poza cu tot in acest caz. Acest comunicat trebuia dat de Politia Locala, in cel mai fericit caz. Comunicatul in sine te face sa te simti folosit ca ziarist si sa fii la mijloc intre partide, intre liderii lor, care se vaneaza unul pe celalalt si la cea mai mica greseala isi dau in cap. Si unii si ceilalti fac acelasi lucru, profitand de saracia in care tot ei ne-au adus. Am ales sa scriu despre acest lucru pentru ca aceasta domnisoara numita Roberta Anastase, in loc sa imparta sacose ar trebui sa se ascunda de privile celor carora le-a luat painea de la gura, adica pensionarilor. Primarul in loc sa aleaga acest mijloc abject de promovare ar trebui sa dezapezeasca Ploiestiul nu sa se bata pe burta cu Mirela Limbosanu, directorul Rosal Ploiesti. Ne chinuim sa circulam pe strazi ingustate de maldare de zapada si primarul sanctioneaza Rosal cu 2.500 de lei, adica atat cat incaseaza pentru o ora pe zi. E jignitor modul in care suntem tratati de acesti oameni care, macar pe ultima suta de metri, nu au o minima decenta in a respecta pe cei care i-au pus in functii.

Asa cum am rabdat de foame in ultimii trei ani tot asa ar trebui sa intoarcem spatele cand cineva vrea sa ne mituiasca cu o sacosa. Sa ne uitam in ochii lor si sa le tragem un flit direct in ochi. Atunci putem fi siguri ca mai exista o spoeranta pentru noi!

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy