Take a fresh look at your lifestyle.

Rezultatele evaluării aplicațiilor pentru Biroul de presă al Consiliului Național al Elevilor

În perioada 27 ianuarie – 17 februarie 2012 au fost depuse pe platforma Wedu 25 de candidaturi pentru ocuparea funcțiilor în Biroul de presă al Consiliului Național al Elevilor.

Astfel, au fost înregistrate 17 aplicații pentru funcția de redactor, 5 pentru responsabil online, respectiv 3 pentru responsabil audio/video/foto.

Pentru eficientizarea diseminării informației și promovării organizației au fost aleși câte doi membrii pentru fiecare funcție.

Redactorii vor avea printre atribuții : realizarea comunicatelor de presă care vor fi verificate și aprobate de către BEx. C.N.E., realizarea articolelor despre C.N.E. pentru diverse publicații (ex: Revista Euro26). Pentru această funcție au fost aleși: Ioan-Călin Cociș din Sibiu și Arion Iulia din Alba.

Responsabilii de partea audio/foto/video se vor ocupa de înregistrarea și imortalizarea evenimentelor importante ale C.N.E. și realizarea unor filmulețe de promovare organizațională. Au fost numiți în această funcție: Andreea Paulescu din Mehedinți și Afuza Gabriel din Tulcea.

Responsabilii de partea online se vor ocupa de tot ceea ce ține de aparițiile C.N.E. în mediul virtual: actualizarea informațiilor pe pagina de Facebook C.N.E., a unui viitor site și a altor pagini, precum și publicarea pozelor primite de la responsabilul audio/foto/video.

Aceste responsabilități le revin lui: Blidaru Mădălin din Vrancea și Pirtea Cătălin din Gorj.

Biroul de presă al Consiliului Național al Elevilor este structură suport în cadrul Departamentului de Educație și Comunicare.

Evaluarea aplicațiilor a fost realizată de către 3 evaluatori interni și 2 evaluatori externi: Andrei Petre Bogdan – președinte C.N.E., Georgiana Epure – secretar al Departamentului de Educație și Comunicare, Jeanina Axinte – vicepreședinte C.N.E., Ioana Malau – redactor Sibiu 100% și Bajdechi Steliana – realizator emisiune Radio Constanța.

Departamentul de relații externe

Biroul de presă

Contact:

Georgiana Epure –secretar al Departamentului de relații externe

Tel. 0741.517.672

e-mail: [2]georgiana.epure@consiliulelevilor.org

Links:

2. mailto:georgiana.epure@consiliulelevilor.org

 

Despre Consiliul Național al Elevilor

Consiliul Naţional al Elevilor din România a fost înfiinţat în baza OMECT nr. 2782/2007. În prezent, Consiliul Elevilor funcţionează în baza Regulamentului de organizare şi funcţionare aprobat prin ordin de ministru nr.4247 din 26.06.2010.

Consiliile Elevilor sunt singurele structuri care apără interesele elevilor la nivel local și național, promotori ai dezvoltării climatului şcolar, dar şi un cadru de dezvoltare, de educaţie civică autentică şi de formare a unor cetăţeni responsabili.

Consiliul Național al Elevilor este structura care reprezintă în prezent peste 3.200.000 de elevi din România, fiind un factor important al democratizării școlii și incurajării relației de parteneriat profesor-elev. Prin intermediul acestui cadru de organizare, elevii îşi pot alege reprezentanţii pe baza principiului legitimităţii, pot formula puncte de vedere specifice lor şi pot elabora propuneri pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii şcolare.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy