Take a fresh look at your lifestyle.

Raspunsul prefecturii face lumina in cazul Podenii Noi. Abuzul in serviciu facut de secretarul interimar al primariei, Denisa Diaconu il tine pe primar in functie. Pana cand si cine raspunde? Vezi raspunsul prefecturii

Ce se întampla la primaria Podenii Noi întrece orice imaginatie. Nu cred ca exista in Romania un primar mai distrus ca Mihai Alionte, nu in sensul financiar, ci in sensul uman al cuvantului. Culmea este ca pentru el, persoana care ocupa functia de secretar al primariei, respectiv Adela Iordache, care se afla in concediu in momentul de fata. Acestuia ii tine locul Denisa Diaconu(foto), febletea primarului Alionte Mihai pentru care face abuz in serviciu si risca ani grei de puscarie dupa ce alegerile se vor fi terminat. Ca sa vedeti pana unde merge lupta pentru ciolan, Denisa Diaconu blocheaza suspendarea de care are nevoie prefectul pentru a emite ordinul prin care Alionte ar fi suspendat de drept din functia de primar. Secretarul primariei trebuia sa emita catre prefectura un referat constatator OBLIGATORIU, in baza caruia s-ar fi emis ordinul prefectului Cristian Ionescu pentru suspendarea din functie a primarului Alionte Mihai, asa cum reiese din raspunsul prefecturii.

Mai mult, Denisa este sau mai bine zis era, pentru ca nu ar trebui sa mai fie, vicepresedinte la Biroul Electoral din Podenii Noi pentru ca incalca atributiile pe care le are ca si secretar de primarie, chiar si interimar, asa cum reiese din raspunsul prefecturii. Se pare ca aceasta persoana are studii de drept si ne mira abuzurile pe care le face in dorinta de a-l apara, cu pieptul daca trebuie, pe Alionte. Mi-e milă să mă gândesc ce va îndura după ce alegerile se vor încheia. Sincer, nu o văd bine.

Nu prea departe de Podenii Noi, primarul din localitate este în aceeasi situatie cu Alionte, adica a fost suspendat prin ordin al prefectului, dar Constantin Safta a avut decenta sa predea cheile institutiei si sa candideze onorabil la o noua functie de primar. Spre deosebire de Mihai Alionte, Safta a dat dovada de respect fata de lege si fata de cetatenii comunei Iordacheanu.

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy