Take a fresh look at your lifestyle.

Raspunsul oficial al directorului SGU

In urma materialului referitor la trotuarul lasat de izbeliste de firma UTI, care are contract cu primaria Ploiesti pentru semaforizare, dupa lucrarile de aacum doua saptamani, directorul SGU ne-a trimis un raspuns, in care atinge cele doua probleme pe care le-am semnalat, p langa cea cu semaforizarea fiind aceea legata de dilema legata de desfacerea contractului de munca al lui Daniel Grigore, un fel de sef care a fost depistat cu 0,7% alcolemie in timpul programului. Pe buna dreptate, Donald Constantin ne-a spus ca de trotuar se ocupa Directia de Investiti care are astfel de lucrari contractate. Cu aceasta ocazie ne vedem nevoiti sa o atentionam pe doamna Iamandi, directorul Directiei de Investitii din cadrul primariei Ploiesti, ca la orice finalizare a unei lucrari contrcatate, se face un proces verbal de receptie. Vezi AICI articolul.
Cum spuneam, acum doua saptamani, firma UTI a finalizat lucrarea de semaforizare, a plecat si dusa a fost, iar Iamandi nu a intocmit niciun proces verbal de receptie, pentru ca daca l-ar fi intocmit si trotuarul arata asa ca in poza, atunci doamna cu pricina are o mare problema.

Al doilea punct, referitor la Daniel Grigore, inlatura orice suspiciune dar, mai ales, orice aroganta a acestui individ care credea ca daca este membru de partid poate sa faca ce vrea, inclusiv sa vina beat la servici. Masura de desfacere a contractului de munca, cu parare de rau pentru infantilitatea si aroganta lui Daniel Grigore, este una corecta.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy