Take a fresh look at your lifestyle.

Prime Kapital, investitor, dezvoltator și operator imobiliar cu experiență solidă în Europa Centrală și de Est, dezvoltă cel mai verde complex rezidențial din Ploiești

Pleiades Residence, proiect dezvoltat de Prime Kapital Development, complet integrat cu Prahova Value Centre, se va construi în mai multe faze și va fi format din 7 clădiri cu un design personalizat, fiind conectate între ele printr-o alee acoperită, exclusiv pietonală, cu o suprafață de 1.400 m2.

Finanțarea proiectului este asigurată de Prime Kapital în parteneriat cu și MAS (P.L.C.),  și cu sprijinul unei baze de investitori globali. MAS este o companie listată pe piața de capital din Johannesburg, una dintre cele mai mari din lume.

În ultimul timp, inflația, creșterea dobânzilor și incertitudinile politice au adus în prin plan încrederea pe care cumpărătorii și-o pun în dezvoltatorii de proiecte imobiliare, atunci când decid să cumpere un apartament într-un proiect în curs de dezvoltare.

Pentru Prime Kapital, asocierea cu o companie listată pe piața de capital vine cu o serie de beneficii strategice, precum accesul la noi surse de finanțare, transparență, predictibilitate sau vizibilitate crescută. Dovadă a capacității financiare a Prime Kapital este faptul că Prime Kapital și partenerii săi au introdus o măsură unică pe piața imobiliară din România: securizarea avansului pentru locuințe, ceea ce îi protejează pe clienți de posibilele temeri și riscuri asociate cu dezvoltarea unui ansamblu imobiliar.

Mai mult, în plină pandemie, Prime Kapital a continuat investițiile în zona de retail lansând mai mult proiecte în țară. În decembrie 2021 a deschis la Ploiești Prahova Value Centre, primul proiect de regenerare urbană de tip mixed-use din oraș. Centrul comercial are o varietate de spații comerciale și se desfășoară pe o suprafață totală construită de 25.200 metri pătrați și peste 800 de locuri de parcare.

De asemenea, Prime Kapital a continuat lucrările la proiectele rezidențiale pe care le dezvoltă, precum Marmura Residence și Avalon Estate din București sau Silk District din Iași, în timp ce a căutat noi oportunități de dezvoltare la nivel național.

Cu peste 40 de dezvoltări de succes și reamenajări finalizate în regiune în ultimii 12 ani, fondatorii Prime Kapital au o experiență demonstrabilă și de neegalat. Proiectele Prime Kapital sunt recunoscute pentru calitatea și sustenabilitatea lor pe termen lung. Compania realizează atât proiecte rezidențiale, cât și proiecte de retail și office, îmbinând de fiecare dată cu succes elementele funcționale cu cele estetice. Prime Kapital se axează pe dezvoltări în zone industriale și proiecte de regenerare urbană, datorită valorii considerabile pe care o aduc comunităților.

Portofoliul comercial dezvoltat de Prime Kapital în parteneriat cu MAS include atât proprietăți finalizate, cât și proiecte aflate în construcție în Europa Centrală și de Est. În România, printre proiectele finalizate se numără:

 • Atrium Mall (Arad)
 • Baia Mare Value Centre
 • Bârlad Value Centre
 • Dâmbovița Mall (Târgoviște)
 • DN 1 Value Centre (Balotești)
 • Prahova Value Centre (Ploiești)
 • Roman Value Centre
 • Sepsi Value Centre (Sfântu Gheorghe)
 • Zalău Value Centre

În ceea ce privește portofoliul rezidențial, sunt în dezvoltare următoarele proiecte:

 • Avalon Estate, în nordul Bucureștiului
 • Marmura Residence, în cartierul Bucureștii Noi
 • Silk District, în Iași
 • Pleiades Residence, în Ploiești

În Ploiești, Prime Kapital pregătește un proiect de regenerare urbană cu o arhitectură personalizată și 8.200 m² de spații verzi și de promenadă – aproximativ 50% din suprafața totală a întregului proiect. Ansamblul rezidențial Pleiades Residence este unicul din Ploiești care va beneficia de un proiect peisagistic integrat cu plante și arbori care au rolul de a purifica aerul și a reduce temperatura în zilele călduroase.

Componenta rezidențială a proiectului dispune clădiri înalte cu design arhitectural personalizat și apartamente care oferă priveliști impresionante asupra orașului. În total, cumpărătorii pot alege din 17 tipuri de compartimentări unice.

Clădirile au fost proiectate de ADN BA din București, unul dintre cele mai cunoscute și premiate birouri de arhitectură din România. Echipa de arhitecți a gândit fiecare spațiu astfel încât să maximizeze eficiența, funcționalitatea și sustenabilitatea.

Mai multe detalii despre Pleiades Residence, puteți găsi pe https://pleiadesresidence.ro/.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy