Take a fresh look at your lifestyle.

Primarul zice ca se reabiliteaza Hipodromul. Voi il credeti?

Din cate am inteles, mai nou, primaria Ploiesti are purtator de cuvant in persoana Georgianei Baciu. Acest lucru a inceput sa se simta in relatia cu presa, dar in ce priveste relatia cu primarul Andrei Volosevici a ramas aceeasi, adica rece. Cu toate ca suntem reticenti la promisiunile primarului, cu sila in tastatura, dar preocupati de interesul comunitatii aducem la cunostinta opiniei publice un subiect de interes. Ne rezervam dreptul de a nu crede o iota din ceea ce veti citi mai jos:

Primăria Municipiului Ploieşti organizează, în data de 25 mai 2011, orele 13:00, prezentarea PROIECTULUI DE REABILITARE A HIPODROMULUI PLOIEŞTI, la Teatrul Toma Caragiu.
Valoarea proiectului este de 16 milioane de euro din care 50% au fost suportaţi de Guvern iar diferenţa urmând să fie suportată de către Primăria Municipiului Ploieşti sau în cadrul unui Parteneriat   Public-Privat.
La reuniunere vor fi prezenti proiectanţii planului de reabilitare care vor oferi toate detaliile referitoare la acest proiect.
Presa este aşteptată la Sala Teatrului Toma Caragiu începând cu orele 13:00.

N.R. Bine ar fi ca invitatia sa fie facuta reprezentantilor comunitati pentru a-si exprima parerea in legatura cu acest parteneriat public- privat. Daca si Hipodromul va fi reabilitat la fel ca cele 249 de blocuri promise din 2009, atunci veti ajunge la parerea mea. Ca suntem toti gradinari, iar Volosevici ne vinde castraveti!!!APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy