Take a fresh look at your lifestyle.

Primarul Andrei Volosevici cerere Comisiei de Disciplina cercetarea disciplinara a sefului Politiei Locale, Adrian Vaida

Trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam la ceea ce veti citi mai jos in comunicatul primariei Ploiesti, desi am cerut in scris printr-o adresa oficiala cercetarea disciplinara a sefului Politiei Locale Ploiesti, inca de anul trecut. Ca si demiterea acestuia, pentru ca a facut din institutia Politiei Locale una in care cetatenii municipiului au o incredere extrem de scazuta.

Imi scot palaria in fata primarului Andrei Volosevici pentru ca acest demers care poate insemna un prim pas spre demiterea acestuia [entru imbunatatirea performantelor PLP. Era si timpul!

Primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, a înregistrat, astăzi, o sesizare adresată Comisiei de disciplină a funcţionarilor publici, constituită la nivelul Municipiului Ploieşti, împotriva domnului Vaida Adrian, director general adjunct, funcţionar public ce îşi desfăşoară activitatea în cadrul Poliţiei Locale Ploieşti.

Constatând o serie de abateri în activitatea Poliţiei Locale Ploieşti, în temeiul art. 31 din Legea 155/2010 a Poliţiei Locale, republicată cu completările şi modificările ulterioare, am fost nevoit să sesizez Comisia de disciplină a funcţionarilor publici, din cadrul administraţiei publice locale, pentru a restabili ordinea şi disciplina în desfăşurarea activităţilor Poliţiei Locale Ploieşti” a declarat, în acest context, primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy