Take a fresh look at your lifestyle.

Primăria Ploiești organizează dezbaterea bugetului anului 2021 pe data de 15 aprilie, ora 17.00 și va fi online. Intra sa vezi care sunt regulile

Astazi 12.04.2021, primăria Municipiului Ploiești a trimis un anunt către mass-media prin care informează ca organizează dezbatere publică în data de 15.04.2021 ora  17.00 cu privire la proiectul de hotărâre privind bugetul aferent anului 2021.

Mai spune Departamentul de Relatii Publice ca proiectul menționat poate fi consultat pe pagina de internet a municipalității, respectiv http://www.ploiesti.ro/Buget/2021/Venituri%20buget%20local-2021.pdf, postat în data de 23 martie a.c., la secțiunea Consiliul Local –Transparență Decizională.

Înscrierile la cuvânt vor dura maxim 10 minute și se vor referi exclusiv la proiectul de hotărâre, acestea se vor face prin intermediul platformei on-line pusă la dispoziție în acest sens de municipalitate, pentru care persoanele interesate vor trebui să comunice adrese de e-mail valide, la care le va fi transmis un link activ, în vederea accesării platformei.

De menționat că, accesul la platforma electronică se poate realiza în ziua și la ora desfășurării dezbaterii, cu cel mult 15 minute înainte de demararea acesteia.

Persoanele interesate sunt rugate să transmită până pe data de 14.04.2021, adresele de e-mail ce vor fi utilizate în acest sens, pe adresa de e-mail comunicare@ploiesti.ro .

Dezbaterea publică va fi transmisă live pe pagina de internet a municipalității, www.ploiesti.ro, începând cu ora menționată.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy