Take a fresh look at your lifestyle.

PRIMA PARTICIPARE LA UN CAMPIONAT MONDIAL DE STIL FUDOKAN-SHOTOKAN AL SPORTIVILOR DE LA CS SHIRO WASHI INCHEIATA CU SUCCES

Dupa sute de ore petrecute in sala de antrenament a venit si timpul de a demonstra si dovedi calitatea acestora.Cu totii am plecat cu speranta ca vom obtine un rezultat pozitiv la acest Campionat Mondial.

In Serbia 14-18 decembrie , Belgrad sa desfasurat Finala Campionatului Mondial de Karate Traditional Fudokan-Shotokan sarbatorind 50 de promovare a acestei discipline alaturi de sensei Ilijia Jiorga si Vladimir Jiorga.La aceasta confruntare au participat 30 de tari , numarul participantilor cu aproximatie find peste 800 de concurenti.

A fost un drum obositor pana in Serbia dar s-a demontrat ca nu mergem degaba strabatand atata drum aparand si rezultatele care m-au satisfacut dar nu si multumit pentru potentialul copiilor.Ceea ce ma bucura este ca au dat totul pentru acest campionat si ca trebuie si mai multa daruire pentru ceea ce va urma

In deschiderea competitie au avut loc evenimente artistice care au mai destines un pic admosfera si competitorii au reusit sa uite de aceata intrecere foarte importanta pe durata acestor evenimente.

 

Iata si rezultatele sportivilor de la CS SHIRO WASHI PLOIESTI:

 

C4 Copii (6-7 ani) Kata ind : Teodorescu Sebastian locul 3

 

C3 Copii (8-9 ani) Kata ind: Marin Radu Ionut locul 1

 

C1 Copii ( 12-13 ani) Kumite echipe : Dobre Eduard locul 3

Kumite echipe : Rauta Vlad locul 3

 

Cadeti Copii (14-15 ani) Kata Ind : Costache Gabriel locul 5

Enbu masculin : Costache Gabriel locul 1

Kata in : Lixandru Horatiu locul 6

Fukugo : Lixandru Horatiu locul 3

Enbu masc : Lixandru Horatiu locul 1

Kumite echipe: Lixandru Horatiu locul 3

 

Tin sa precizez ca am avut marea onoare la acest campionat Mondial sa fiu arbitru de centru (SHUSHIN), in toate zilele competitionale si pe acesta cale ii multumesc maestrului meu sensei Dan Stuparu care a avut incredere in potentialul meu.

Multumesc parintilor care m-au sprijinit pentru aceasta deplasare , multumesc copiilor care au dovedit un mare potential si nu in ultimul rand multumim firmei JCR Christof Group reprezentata de Mr Kitting- Muhr Franz, pentru increderea si suportul financiar acordat.

 

Cu respect ,

Nita Sorin

centura neagra 2 dan

 

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy