Take a fresh look at your lifestyle.

Practici politienesti. Intimidare// Politistul Bogdan Apostu cheama pe cineva la politie, dupa ce a facut ancheta praf. Cica pentru informatii de interes national

E clar. Cei care spun sau vor sa spuna adevarul sunt cei vizati de politie. Absolvent al Academie de Politie, Bogdan Apostu este cel care a instrumentat cazul de fals si uz de fals al Simonei Baicoianu, pornit in urma unei anonime( stim si noi cui apartine). Despre ce era vorba in anonima? Va spunem noi… cineva a reclamat-o pe Simona Baicoianu ca, la data cand a contractat un credit a intocmit documente false, practic o adeverinta de salariat in care si-a trecut o suma falsa pentru a obtine finantarea. Semnatarul adeverintei presupuse falsa a fost Dan Surlaru, cenzorul UAP, care a semnat in calitate de director economic al Asociatiei Mercur scara C., desi nu avea niciun raport de munca cu aceasta asociatie. Nu facea decat sa asigure cenzoratul asociatiei mentionate, contra cost, conform statutului UAP. Astfel, dupa ce s-a “zbatut” sa finalizeze  acest dosar, Apostu, se pare, un cititor frecvent al IncomodPH.ro a trecut la intimidare. Nemultumit, pobabil, de propria-I prestatie din dosarul cu pricina l-a chemat pe Marin Daniel, proprietar al unui apartament in cadrul As. Mercur, scara C, poate cel mai vehement dintre contestatarii modului in care au fost gestionati banii asociatii de catre Simona Baicoianu in calitatea sa de administator/ casier in perioada 2008-2013.

Potrivit marturisirilor lui Marin Daniel, care ne-a pus la dispozitie un dosar elocvent asupra incasarilor din chirii si concesiune la asociatia mentionata, politstul Bogdan Apostu l-a chemat saptamana trecuta la el, contactandu-l telefonic si spunandu-i sa se prezinte la politie pentru ca e vorba despre niste informatii de interes national. Omul, de buna credinta s-a prezentat la Apostu, iar acest James Bond al politiei municipale a uitat subit de informatiile de interes national si l-a chestionat pe bietul om, despre cateva afirmatii din articolul pe care il puteti citi AICI( n.r- “o oarecare Silvestru” si “Bulibaseala in actele Asociatiei Mercur, scara C”), daca ii apartin acestuia. Marin Daniel a venit la noi si ne-a spus ce s-a intamplat, iar noi avem declaratiile sale, ale unui om care vrea sa afle adevarul. La fel ca el sunt si altii, dar tocmai acestia sunt cei cautati de poltie si nu cei care se fac vinovati de posibile infractiuni. Pentru acestia din urma, intervin persoane sus puse si ei sunt scosi basma curata. Intimidarea se face asupra celor corecti, iar un politst ca Bogdan Apostu nu face decat sa dea o palma institutiei pe care o reprezinta, prin astfel de practici.

Nu vad rostul acestui demers al politistului Bogdan Apostu, pornit de la o minciuna “de interes national” si continuat cu intrebari legate de asumarea unor afirmatii. Ar fi foarte interesant sa ne spuna si noua de unde a avut Apostu numarul de telefon al lui Marin Daniel si ce a urmarit prin aceasta actiune in care nemultumirile acestuia legate de banii asociatiei au fost lasate in plan secund, tinta fiind afirmatiile de mai sus.

O judecata logica m-ar duce cu gandul ca, de fapt, eu sunt cel vizat si nu Marin Daniel sau Simona Baicoianu ori Petre Plesoianu, presedintele Asociatiei Mercur, scara C. Asa o fi domnule Apostu?

Sa nu uit. Multumesc lui Catalin Botezatu al Politiei municipale, recte Cristian Manea ca, dupa trei ani de cercetari intense a binevoit sa imi dea un raspuns legat de plangerea facuta atunci cand mi-am gasit masina zgariata cu cuiul ziua in amiaza mare. A muncit trei ani si n-a gasit nimic, iar daunele sunt nesemnificative si disconfortul meu nu-l interseaza. Oare pentru ce este platit comisarul sef Cristian Manea, caci in ceea ce priveste ceea ce noi semnalam, toata lumea scapa bazma curata, desi lucrurile sunt evidente?


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy