Take a fresh look at your lifestyle.

Politia a luat in vizor cersetorii si prostituatele

În cursul acestei săptămâni, la nivelul Poliţiei Municipiului Ploieşti au fost desfăşurate 9 acţiuni pentru stoparea fenomenului cerşetoriei şi prostituţiei, pentru asigurarea fluenţei traficului auto, sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă legislaţia în vigoare, precum şi pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor atelajelor hipo care circulă pe străzile pe care le este interzisă deplasarea. În urma activităţilor desfăşurate, au fost aplicate 598 de sancțiuni contravenționale (cerșetorie-51, prostituție-25, comercianți ambulanți-61, căruțași-15, abateri rutiere-156), în valoare totală de 109.940 lei, și au fost confiscate bunuri în valoare de 1.061 lei.

Dosare penale întocmite pentru prostituție

La data de 11.07.2013, polițiști din cadrul Postului de Politie Păulesti au depistat pe DJ 155 o femeie, care atragea bărbați in vederea intretinerii de raporturi sexuale contracost. Aceasta a fost identificată în persoana unei minore de 16 ani, din com. Podenii Noi.

La aproximativ 100 m in padure a fost depistat un autoturism, in care se aflau doi bărbati din aceeași localitate, toti fiind condusi la sediul Postului de Politie Paulesti pentru verificari.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că minora a fost acostată de unu dintre cei doi bărbați din mașină, care i-a propus sa intretina relatii sexuale contra cost cu alti barbati, aceasta fiind de acord.

Astfel, în perioada de 09-11.07.2013, minora a fost condusă de către cei doi bărbați în zona pădurii Păulești, unde a întreținut raporturi sexuale contra cost cu mai multe persoane de sex masculin.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârșirii infractiunii de prostituţie faţă de minora şi sub aspectul savârșirii infractiunii de proxenetism, față de cei doi bărbați, urmând a se continua cercetarile în vederea documentării activităţii infracţionale.

– La data de 11.07.2013, polițiștii din Câmpina au acționat în zona DN-1 în vederea depistăii persoanelor care practică prostituţia.

Acţiunea a fost organizată şi executată de lucrători ai Biroului de Investigaţii Criminale, iar ca urmare a activităţilor desfăşurate au fost depistate 5 femei care practicau prostituţia.

Au fost întocmite două dosare de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de prostituţie față de două dintre femeile care au fost surprinse în flagrant.

Totodată, au fost aplicate 3 sancţiuni contravenţionale în cuantum de 2000 lei.

A fost confiscată suma de 120 lei rezultată din practicarea prostituţiei sumă ce urmează a fi depusă la Trezoreria Câmpina.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy