Take a fresh look at your lifestyle.

Ploiestenii aleg sa fie perversi sexual de Valentine’s Day

•Cupluri sau persoane singure isi indreapta atentia tot mai mult catre sex-shopuri

• Daca o parte dintre acestia doresc lucruri ce le pot condimenta relatia, cei mai multi se indreapta catre obiecte „hard”

Se pare ca vremea romantismului clasic de altadata a apus la un anumit segment de indragostiti. La o mare parte dintre acestia, cadourile oferite intre ei au o alta „culoare”.

Cum nu mai este mult si se apropie 14 februarie, Ziua Indragostitilor (Valentine’s Day), ploiestenii isi indreapta atentia tot mai mult catre sex-shopuri. Daca multe cupluri aleg sa-si condimenteze relatia printr-o vizita la sex-shop in care aleg sa cumpere uleiuri de masaj sau lenjerii mai deocheate, tinerii mai curajosi achizitioneaza produse din gama celor „hard”. Cuplurile de gay feminine opteaza pentru strap-on, un penis cu chinga ce poate fi purtat de o femeie. Cele mai multe persoane ce aleg sa cumpere astfel de obiecte prefera sa o faca prin intermediul internetului. Timiditatea multora dintre acestia ii fac sa nu vina in magazin pentru a comanda produsul. „Vizitatorii magazinului nostru achizitioneaza cu precadere uleiuri pentru intarzierea ejacularii. Dar in perioadele de sarbatori clientii opteaza si pentru alte tipuri de produse”, a spus, vanzatoarea de la singurul sex-shop din Ploiesti, situat pe Bulevardul Republicii. In majoritatea cazurilor, barbatii sunt cei care apeleaza cel mai des la magazinele de profil in aceasta perioada, dar nici doamnele sau domnisoarele nu se neglijeaza. Cum printre preferintele barbatilor singuri, papusile gonflabile au ramas in topul preferintelor, femeile isi indreapta atentia spre gama variata de dildo-uri. Cine reuseste sa treaca peste impedimentul psihologic cauzat de sentimentul de „rusine” si se lasa manat de curiozitate, pot ajunge sa isi imbunatateasca relatia cu persoana iubita sau calitatile sexuale. Clientii mai timizi, isi pot face cumparaturi si de pe site-ul magazinului ploiestean.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy