Take a fresh look at your lifestyle.

De la cititori// Pe strada Zarandului, se decoperteaza asfaltul unde nu sunt gropi, iar muncitorii cauta umbra(Video)

In cursul zilei de astazi am primit pe pagina de facebook a Incomodph.ro o sesizare legata de modul cum administratia locala intelege sa rezolve problema infrastructurii stradale. Mai mult, domnul al carui mesaj il  vom cita mai jos, ne arata cateva lucruri care sunt de neinteles pentru un contribuabil. In primul rand, faptul ca strada Zarandului este o zona plina de gropi stradale. In al doilea rand ca SGU a uitat sa (re)monteze cosurile de gunoi pe care le-a ridicat si nu in ultimul rand, scurtul dialog avut cu domnul primar Adrian Dobre, din care reiese ca aceasta a luat la cunostinta despre reclamatii. Se pare ca chiar a actionat, pentru ca astazi, dupa ce ieri a primit mesajele a trimis oamenii sa asfalteze, sau…sa se odihneasca la umbra pomilor din zona, nu sa asfalteze sau sa faca ceea ce erau platiti sa faca. Poate primarul va analiza aceste poze si va lua masuri impotriva celor pe care i-a trimis sa rezolve problemele semnalate.

Zamfir Eduard Marian: „In anul 2017, luna octombrie a fost schimbat un stalp de iluminat pe strada Zarandului. Acum, dupa 6 luni au venit niste persoane care au decopertat cca. 12 mp de strat asfaltic, bun, fara fisuri sau denivelari, sub pretextul ca asta este procedura dupa schimbarea unui stalp. Mentionez ca strada Zarandului este plina de gropi, iar cosurile de gunoi stradale au fost ridicate din luna ianuarie. Am facut o serie de sesizari care au ramas fara raspuns, am facut rost de nr de telefon al primarului Dobre si am adus la cunostinta acestuia activitatile sau mai bine zis indiferenta cu care autoritatile trateaza aceste probleme. Dupa cum se poate observa si pe primarul Dobre il doare drept in cot de problemele orasului !”.

E foarte interesant, dupa cum ne spune domnul Zamfir, ca desi exista o multime de gropi in asfaltul de pe strada Zarandului, nu acestea au facut obiectul asfaltarii celor cinci muncitori veniti in dorul lelii la munca, ci o suprafata de asfalt neted, care nu creea probleme. Acesta a fost decopertat, gropile nu au fost acoperite. Nu-i asa ca e ca in filmele cu prosti?

Sau, cum zice domnul Zamfir: „Coșurile de gunoi stradale inca nu si-au facut aparitia iar gropile de pe strada rezista cu stoicism! Sa vedem de ce au decopertat asfaltul bun FĂRĂ FISURI ,FĂRĂ DENIVELARI. Cei ce vor plati această incompetenta vom fi noi, plătitorii de taxe. Muncitorii 5 la număr, stau la umbra acum, așteptând diferența de asfalt”.
Oare chiar il doare in cot pe primar de ploiesteni sau doar mimeaza ca (nu) il doare?
Filmarea asfalatarii o puteti vedea AICI

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy