Take a fresh look at your lifestyle.

Pasiunea invinge limitele

Am plecat la o plimbare spre pestera Dambovicioara si cum cu ceva timp in urma vizionasem la TVR un documentar despre muzeul automobilului romanesc de la Câmpulung Muscel ,infiintat de dl. Emil Hagi un pasionat at masinilor made in Romania, am zis ca este un moment prielnic sa-l vizitez.

L-am contactat telefonic pe dl. Hagi, am stabilit sa ne intalnim la locatie si ce a urmat mi-a depasit cu totul asteptarile.

Tot ce am vazut acolo este truda unui om pasionat si deosebit de priceput, care incearca sa duca mai departe traditia, sa faca istoria automobilului romanesc  cunoscuta si, nu in ultimul rand, sa impartaseasca generatiilor viitoare priceperea inginerilor romani din domeniul auto.

Este destul de greu sa intretii o astfel de locatie, dar pasiunea bate orice obstacol, dl. Hagi facand totul cu sprijinul familiei, de la intretinerea efectiva a locatiei la conservarea si mentinerea in stare de functionare a autovehiculelor, plata asigurarilor pentru ele, efectuarea de inspectii tehnice periodice, schimburi de ulei, cauciucuri, antigel, etc.

Si totul, dar absolut totul, acest pasionat face din propriul buzunar, cu sprijinul familiei care il intelege, deoarece au „luat microbul” retro mobil.

Apropiat al Regelui Mihai a participat impreuna cu MS Mihai la cateva raliuri retro mobil.

Veti descoperi in colectia dlui. Hagi un IMS, copie fidela a celui care a efectuat raliul Transafrica, si un afis al raliului Paris-Dakar unde a participat un ARO cu echipaj frantuzesc.

Toate exponatele sunt stranse de-a lungul anilor de dl. Hagi cu truda si sacrificii financiare ele fiind in cea mai mare parte perfect functionale.

Pasionat de masinile clasice si de tot ce tine de acest hobby, dl. Hagi este un participant activ la evenimentele organizate de clubul Retro mobile Romania.

Pe langa tot ce veti vedea expus, fantastice sunt povestile cu personaje reale ale dlui. Hagi.

Va recomand tuturor un popas la Campulung Muscel si nu ratati aceasta locatie.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy