Take a fresh look at your lifestyle.

O idee pe care Andrei Volosevici a acceptat-o public: concurs pentru arhitecții ploieșteni pentru modernizarea municipiului 

În urma cu ceva timp am vrut vin cu o propunere pentru modernizarea Ploiestiului, catre primarul municipiului. Una mai putin costisitoare, dar eficientă și profesionistă, iar pentru asta aveam nevoie să știu dacă Planul Urbanistic General al municipiului nostru este actualizat la zi. Am primit un răspuns ca e în grafic, destul de evaziv.
Astfel că astăzi am avut o propunere virtuală pentru primarul Andrei Volosevici, iar domnia sa a răspuns mai repede decât mă așteptam. Nu doar repede, ci a fost chiar de acord cu ideea unui concurs pentru arhitecții ploieșteni pentru înfrumusețarea și modernizarea municipiului nostru. De ce doar arhitecti ploieșteni? Am gandit ca acestia vad zilnic cum arata localitatea noastra si ca orice arhiect care, in principiu, este un vizionar, si-au format deja idei despre cum ar vrea sa arate. Plus ca si incarcatura emotionala e mai mare la un arhitect ploiestean decat la unul care vine prima data la noi, iar asta poate fi de natura inspirationala. Oricum, decizia apartine primarului Andrei Volosevici.
Inainte de a va invita sa cititi postarea si scurtul dialog cu primarul vreau sa-i multumesc anticipat acestuia pentru ca a achesat la aceasta idee si am convingerea ca, in masura in care PUG-ul e la zi, cu siguranta iși va respecta promisiunea.
Iar dacă PUG-ul nu e actualizat, la cât de implicat ne-a arătat că este, sunt convins ca va găsi solutii sa-l aducă la zi.
Doamne ajută!

APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy