Take a fresh look at your lifestyle.

12.04.2021// Mircea MItroiu, presedintele CAA si ai sai membri in CA, continua falsul initial, printr-un alt act oficial, suspect de prost intocmit si la fel de ilegal. Vor avea avocatii curaj sa scoata adevarul la lumina?

Ceea ce se intampla la Baroul Prahova, condus de av. Emanuela Antonescu si la Casa de Asigurari a Avocatilor (CAA), condusa de av. Mircea Mitroiu, sfideaza orice norma de legalitate, ca sa nu mai spunem de bun simt. Intransigent a atras atentia de mai mult timp despre starea care domneste la Baroul Prahova, condus de Emanuela Antonescu. Pare ca disperarea a luat locul logicii juridice, a deontologiei profesionale si a respectului fata de meseria de avocat. Adica de om pus in slujba legilor acestei tari, om instruit ca sa apere adevarul si sa se lupte pentru el.

Este revoltator si suntem convinsi ca nicaieri in tara nu se intampla lucurile care se intampla la Baroul Prahova si la CAA, de unde au disparut peste 600.000 de lei, bani de care se doreste sa raspunda fosta contabila.

Citeste si: Decanul Baroului Prahova suspect de fals si uz de fals dupa aprobarea darii de seama pe 2020 si a bugetului pe 2021, desi Adunarea Generala nu a fost legal constituita. Se impune DEMISIA!

Sa fii in stare sa comiti un fals intr-un inscris oficial sis a il pui pe site-ul entitatii pe care o conduci, sa fii intratat de lasa ca si decan al Baroului si sa pui prodecanul sa semneze un act stiind ca il va compromite, asta spune multe despre caracterul si profesionalismul Emanuelei Antonescu. Mai mult, asta inseamna ca ai ceva de ascuns in disperarea ta de comite pana si un fals ca sa minti colegii ca s-a intrunit cvorumul desi mai avea nevoie de un vot. Pentru cei care nu stiu si nu au rabdare sa citeasca si articolul de mai sus, le spunem ca oficial in Tabelul avocatilor exista 531 de persoane, iar pentru ca cvorumul sa fie legal si statutar constituit este nevoie ca o treime dintre ei, respectiv 177 de persoane, sa-si exprime votul. Numai ca, la ora 21.00, pe data de 7 aprilie cand s-a incheiat oficial votarea in sistem intranet, numai 176 de avocati si-au exprimat votul asa cum am aratat in articolul de mai sus.

Se pare ca trebuia sa treaca cu orice pret descarcarea de gestiune pe anul 2020 si bugetul pe anul 2021, desi nici decanul Emanuela Antonescu si nici av. Mircea Mitroiu, presedintele CAA nu au informat votantii despre ce contin acele acte ce urmeaza a fi votate de ei.

Am ajuns acum la un alt fals legat de cvorumul Adunarii Generale, cel facut de Consiliul  de Administratie al Casei de Asigurari a Avocatilor, condus de MIrcea Mitroiu, care confirma disperarea in spatele careia se pot ascunde multe. Care trebuie dovedite, bineinteles. Daca toti avocatii care incep sa intelega cine sunt cei care se afla in fruntea lor s-au uni si ar semna o plangere penala impotriva celor care fac aceste lucruri care le pateaza imaginea. Practic, cvorumul validat in fals initial de comisia de votare din care face parte av. Emanuela Antonescu si colegul sau de cabinet av. Mihai Barbu are implicare si asupra darii de seama pe 2020 si a bugetului pe 2021 al CAA.

PV Adunare Generala CAA validat fara cvorumCe a facut Mircea Mitoriu si Consiliul sau de administratie de la Casa de Asigurari a Avocatilor ca sa treaca darea de seama pe anul trecut si bugetul pe anul acesta? Probabil la fel de disperat ca si sefa lui Emanuela Antonescu, a validat si el impreuna cu ai sai colegi din Consiliul de Administratie al CAA cvorumul, pentru sa poata trece actele, acelea in care se afla si gaura de 600.000 de lei despre care am tot scris.

Cum a facut acest lucru? Intr-un mod incredibil de stupid, dar in nota falsurilor care au fost concepute sub conducerea decanului Emanuela Antonescu si pentru care trebuie sa rasunda in fata legii. Adica, a publicat pe site-ul Baroului Prahova un document din partea CAA, FARA NUMAR DE INREGISTRARE, NEDATAT si NESEMNAT nici de Mircea Mitroiu, nici de colegii sai Adriana Craiu, Razvan Toma, Monica Sandru si Gheorge Tuica, incercand sa prosteasca ai sai colegi intr-un mod care, daca nu ar fi fi un alt fals, ar fi de-a dreptul penibil.

Mai exact, au facut referire in text la modul urmator pentru a-si asuma validarea cvorumului: “La a doua convocare s-a intrunit cvorumul, si-au exprimat votul un numar de 176 de personae…”.

Asadar, Mircea Mitoriu si gasca sa au recunoscut ca au votat 176 de persoane, din nou, dar nu au mai mentionat numarul total de avocati care trebuiau sa voteze ca sa se intruneasca cvorumul, adica: 531 sau 581, pentru ca nu e foarte clar ce scrie pe site-ul baroului!

Parerea mea este ca vorbim despre un grup infractional la varful Baroului Prahova si al CAA, avand in vedere ca nu numai ca au comis un fals, dar il si perpetueaza, pentru a-si ascunde abuzul de a valida un cvorum…invalid, pentru a trece o dare de seama si un buget din motive, probabil ascunse, doar de ei stiute. Noi putem doar sa le intuim.

Mai mult, dupa cum se poate vedea in facsimil, voturile exprimate pentru darea de seama pe anul 2020 sunt: „92 de voturi DA, 8 voturi NU, 3 voturi Abtineri.”; iar pentru bugetul pe anul 2021 avem asa: ” 101 voturi DA, 7 voturi NU, 52 de Abtineri. Prin urmare, oricum le-ai aduna, nu-ti ies 176 de voturi cate au spus Emanuela Antonescu si Mircea Mitoriu  ca s-au inregistrat pentru ca sa se intruneasca cvorumul.

Ziarul Intransigent arata de anul trecut cine sunt cei care conduc destinele Baroului Prahova si ale Casei de Asigurari si ne asteptam ca cei care sunt direct afectati sa ia atitudine. Ramane la indeamna avocatilor sa lase frica la o parte si sa se apere in fata celor care le pateaza imaginea prin faptele lor reprobabil.
Suntem foarte atenti la demersurile viitoare ale avocatilor si ne punem in slujba lor in continuare, nu a celor care fac parte din gasca Emanuelei Antonescu, ci de la cei care au demnitate si curaj sa ia taurul de coarne si sa intocmeasca si semneze plangerea penala. Dovezile le aveti la indemana, le puteti descarca de pe site-ul Intransigent, iar daca vreti sa aveti puncte de vedere imi puteti trimite datele de contact pe adresa de mail incomodph@yahoo.com si va voi contacta de indata.

Daca nu esti de acord cu aceste practici distribuie ca sa stie cat mai multa lume ce se intampla la Baroul Prahova.

Speranta moare ultima, dar ucide incet, incet!

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !

Cmentariile sunt închise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy