Take a fresh look at your lifestyle.

Megateapa data de firma Iuliei Stanciu si faza in care se afla acum

Va promiteam in urma cu ceva timp ca o sa revin cu un articol despre o megateapa data de Iulia Stanciu, fiica fostului primar Emil Calota si sotia fostului consilier local PSD, George Stanciu. Megateapa nu a dat-o in nume personal, ci prin intermediul firmei SC Interio Investment Europe SRL, probabil, pe fondul regresului inregistrat in ultimul an, daca e sa tinem cont de faptul ca sotul domniei sale, George Stanciu, a inchis restaurantul Bulevard si, ulterior, pe cel denumit Trattoria del Boca, parca. Raman la parerea mea ca iesirea din politica a cauzat aceste regrese financiare in familia Stanciu dar, cu siguranta, si le vor rezolva. Ideea acestui articol a pornit de la o informatie care spunea ca firma doamnei Stanciu ar fi tepuit o banca cu 7.500 de euro. Ma si gandeam ca la valoarea lor, o asemenea “teapa” ar fi doar dintr-o neglijenta, nu din neputinta sau cu rea vointa. Mergand, insa, pe fir, am constatat ca aceasta asa zisa teapa este o teapa in toata regula, iar cauzele sunt cunoscute doar de Iulia Stanciu, la fel cum firma domniei sale este indrituita sa suporte consecintele, care nu sunt tocmai de neglijat.

Din cate putem observa din imaginea alaturata, este vorba despre Banca Unicredit Tiriac, catre care,  SC Interio Investment Europe SRL a emis un Bilet la Ordin (B.O) in data de 03.04.2008, scadent la data de 03.02.2012. Suma pentru care a fost emis acest B.O a fost de 745.769, 11 euro. Numarul dosarului prin care cele doua parti s-au judecat este 5596/281/2012, fapt care ne poate duce cu gandul ca SC Interio Investment Europe SRL ori n-a platit toata suma la scandenta si a ramas cu restanta, ori n-a platit nimic. Cert este ca vorbim de un BO neacoperit, fapt ce ar putea induce ideea de inselaciune ( art.244 Noul Cod Penal) dar potrivit declaratiile reprezentantilor bancii: “Avand in vedere obligatia de confidentialitate, UniCredit Tiriac Bank nu va poate oferi informatii referitoare la clientii, partenerii sau furnizorii sai. De asemenea, fiind vorba despre o procedura de executare aflata in desfasurare, nu putem da niciun fel de detalii”.

Pentru ca este vorba despre o procedura de executare aflata in desfasurare, chiar daca pare greu de crezut, ii uram familiei Stanciu sa iasa din aceasta situatie neplacuta si sa traga invatamintele necesare din ea, pentru a nu mai ajunge in astfel de postura delicata. Mult succes!
Sursele foto: Facebook si spete.info


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy