Take a fresh look at your lifestyle.

Marilena Ifrim: “Florica Nita m-a amenintat cu moartea… Am trait toata viata din salariu, cinstit, ca orice om corect si cinstit din Romania”. Ce pazeste Strambeanu?

Aparitia articolului care anunta ancheta jurnalistica cu privire la mafia de la Morga Spitalului Judetean din Ploiesti a starnit rumoare. Persoana care intr-o scrisoare primita la redactie era prezentata ca fiind cappo dei tutti capi, care ia partea leului de pe urma mortilor, directorul Ingrigiri Medicale Marilena Ifrim m-a chemat la o discutie pentru a ma lamuri ca este nevinovata. M-am prezentat si am gasit o doamna agreabila, speriata ca ii va fi sifonata imagine, acum ca mai are doua luni pana la pensionare, in conditiile in care nu are cunostinta de acuzele aduse.

Marilena Ifrim este direct responsabila de activitatea asistentilor medicali, nu de serviciul Anatomo- Patologic, al carui sef este dr. Carol Ilie, adica mai marele ipochimenului numit Florica Nita, acuzata de multe nemernicii si chiar cercetata in unele dintre ele. In ceea ce o priveste pe Marilena Ifrim, dupa discutia pe care am avut-o putem spune, intr-o proportie mare, ca nu are habar despre activitatea din Morga sau, mai exact, nu este capul niciunei mafii de acolo. Mai ales ca e pe teritoriul Floricai Nita care este tinuta in spate de anumiti grei pe care ii vom dezvalui pe parcurs.

Ce-i drept, cu doamna Ifrim n-am discutat despre modul in care asistentele sau infirmierele percep spagi ca sa ingrijeasca bolnavii si unde se duc acesti bani, dar nu face obiectul discutiei noastre.

Marturisesc ca scrisoarea primita la redactie m-a dus de prima data cu gandul la o facatura marca Florina Nita, care vrea sa elimine pe toti cei care ii sunt impotriva, pentru ca este o rusine a sistemului medical. Mai mult, autopsiera trimite scrisori prin intermediari, cu scopul de a distruge colegi, prieteni sau pe oricine ii sta in cale, mintea ei fiind foarte odihnita de cele patru clase pe care le-a absovit. Dar, pana la finalziarea anchetei noastre, speram la fel de incendiare precum preocuparile Florinei Nita, va redam punctul de vedere al Marinelei Ifrim:
“Stiu de aceasta mafie de la Morga, dar n-am probe sa demonstrez ca exista. N-am nicio proba materiala, numai zvonuri si din auzite. Acel serviciu are un sef de sectie. Este doctorul Ilie Carol. Atata timp cat m-a amenintat cu moartea( n.r.- Florina Nita a amenintat) eu nu m-am apropiat foarte mult de acel serviciu”. La intrebarea de ce a fost amenintata, Marilena Ifrim ne-a spus “nu stiu de ce. A tot avut impresia ca am eu firma, dar nu am firma nu numai de pompe funebre, absolut nicio afacere. Am trait toata viata din salariu, cinstit, ca orice om corect si cinstit din Romania”.

Am retinut, totusi, ca amenintarile care au avut loc in urma cu circa un an jumatate, ar fi fost lansate de Florica Nita pentru ca una dintre fostele angajate din subordinea Marilenei Ifrim si-a facut o firma de pompe funebre  si “ fiindu-i frica de concurenta, pentru ca din cate observ eu, seviciul Morga este cam monopol al doameni Nita, cred ca daca sunt cinci morti, patru sunt ai ei”, ne-a mai spus Marilena Ifrim.

Intrebarea care apare in mintea mea este : CE FACE ADRIAN STRAMBEANU, DIRECTORUL SPITALULUI JUDETEAN, DE NU ESTE IN STARE SA PUNA PUNCT ACESTEI DOMINATII A FLORICAI NITA SI A RETELEI CREATE DE ACEASTA?

Ne putem duce cu gandul ca si lui ii este frica de aceasta cucoana sau ca e parte la castig, daca tolereaza un sistem mafiot chiar in spitalul pe care il administreaza?

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy