Take a fresh look at your lifestyle.

Luminează Crăciunul persoanelor fără adăpost

JCI Prahova te invită să luminăm împreună Crăciunul persoanelor fără adăpost din Ploieşti!

În preajma sărbătorilor de iarnă, majoritatea dintre noi ne îndreptăm gândurile şi sprijinul către oamenii mai puţin norocoşi, către semenii nevoiaşi, către cei care au nevoie de suportul celor din jur pentru a le reaprinde flacăra speranţei către o viaţă normală şi decentă.

Continuând tradiţia începută în 2012, JCI Prahova îţi propune şi anul acesta să ajutăm persoanele de la Centrul Social de Urgenţă pentru Persoanele fără Adăpost din Ploieşti să simtă spiritul Sărbătorilor de Iarnă, în ce-a de-a treia ediţie a campaniei!

Ne propunem ca în ajunul Crăciunului să le oferim o masă caldă, tradiţională, să le dăruim haine, produse de igienă şi alte lucruri de care orice om are nevoie pentru o viaţă normală.

În acest scop, pe parcursul lunilor noiembrie şi decembrie, îţi propunem:

– Organizarea Conferinţei „Leadership Day” – lideri renumiţi din România îţi vor împărtăşi din secretele lor despre leadership în cadrul unei conferinţe unice în Prahova, pe data de 13 decembrie!

Toate fondurile strânse din taxa de participare la acest eveniment vor fi folosite pentru campania socială.

– Campania „Donează sânge – salvează o viaţă şi contribuie la formarea ta!” – te invităm să te alături membrilor JCI Prahova în acţiunea de donare de sânge, pe care o vom organiza pe data de 28 noiembrie.

Cei care donează sânge şi cedează bonurile de masă primie de la Centrul de Transfuzii în sprijinul campaniei pentru persoanele fără adăpost, vor avea accesul gratuit la Conferinţa „Leadership Day”!

Revenim curând cu detalii despre fiecare din aceste iniţiative! Până atunci, orice sprijin în bani, produse alimentare sau de igienă sunt binevenite! Acest proiect nu se va opri aici!

Pe parcursul anului 2015 ne propunem să ne oferim sprijinul pentru a ridica aceşti oameni nefericiţi, cât mai aproape de standarul normal pentru orice fiinţă umană!

Adaugă şi flacăra bunătăţii tale şi hai să luminăm Crăciunul persoanelor fără adăpost!

– See more at: http://www.jciprahova.ro/stiri/craciun2014/#sthash.sWLulwGG.dpuf


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy