Take a fresh look at your lifestyle.

luju.ro// AVOCATUL ANGHELUS A DECLANSAT JIHADUL IN UNBR

Avocatul Ion Gabriel Anghelus (foto) din Barou Dambovita a pornit “Jihadul dreptatii si libertatii avocatilor din Romania” impotriva presedintelui UNBR Gheorghe Florea si a altor “101 dalmatieni” ai Consiliului Uniunii Barourilor din Romania, asa cum acesta ii numeste. Satul de practicile din UNBR, avocatul Anghelus s-a decis sa lupte “impotriva abuzului in serviciu al acestor functionari publici care nu vad Dreptul mai sus de genunchiul broastei”, cu scopul de a pastra avocatura o profesie liberala. Avocatul Ion Anghelus si-a propus sa scoata profesia de avocat de sub “dezintoxicarea dependentei de excesul de constrangeri si reguli idioate in care este ingropata de Parlament, de Guvern, dar cel mai grav de insasi UNBR”.

A inceput revolutia printr-o plangere penala pe care a depus-o la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie impotriva liderilor UNBR, in frunte cu avocatul Gheorghe Florea, in care reclama “taxele de smecherie” impuse de Uniune, reprezentand cota individuala obligatorie, si nesiguranta care domneste peste fondul de pensii al Casei de Asigurari a Avocatilor, despre care spune ca oricand poate disparea. A continuat revolutia cu un memoriu trimis Avocatul Poporului in care dezvaluie actiunile care au loc in UNBR, si in care acuza nelegalitatea hotararilor de suspendare sau excludere pronuntate de UNBR si insusite de judecatori, despre care afirma ca sunt pasibili de a fi trasi la raspundere pentru abuz in serviciu.  

Dupa ce a facut toate aceste demersuri, avocatul Ion Gabriel Anghelus, potrivit sustinerilor sale, a inceput sa primeasca amenintari cu excluderea din avocatura si altele. A lansat recent, in data de 27 iunie 2014, un mesaj disperat pe blogul personal, www.avocatanghelus.wordpress.com in care anunta ca luni, 30 iunie 2014, va fi executat din Baroul Dambovita din cauza demersurilor pe care le-a facut la parchet si in instanta.
Continuarea o puteti citi AICI
Sursa foto: luju.ro


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy