Take a fresh look at your lifestyle.

Liber la debransare …pica. Sa le fie rusine viceprimarului si celor patru consilieri din Comisie

La inceputul acestui an, am participat in calitate de presedinte al Aliantei pentru Drepturile Omului din Romania la sedinta Comisiei constituite conform HCL 310/2013, care avea menirea sa solutioneze problema debransarii in Ploiesti. Adica sa permita, in sfarsit, sa se respecte lege, iar Dalkia sa nu se mai considera stapana si sa isi dea cu …acordul in cetetean, atunci cand doreste sa renunte la sistemul lor de incalzire. Am spus-o si o spun mereu, motivul este acela ca prin Legea 325/2006, cu privire la termie, furnizorul trebuie anuntat nu sa I se ceara acordul, ca nu e monopolul ma-sii. Vezi AICI si AICI ce scriam lunile trecute, in urma discutiilor cu cei din comisie.

Am in fata ultimul raport al acestei Comisii si las o parte faptul ca nu am fost mentionat in el, ca participant dar, mai ales, punctul de vedere pe care l-am avut, adica cel mentionat mai sus. Stimati cititori va aduc la cunostinta ca daca ramane aceasta forma pe care o am in fata sintagma “liber la debransare” a picat. In conditiile in care la ultima discutie avuta cu viceprimarul Iulian Teodorescu acesta mi-a spus clar ca s-a decis sa se dea liber la debransare, sunt de-a dreptul scarbit de modul in care a evoulat punctul de vedere al comisiei.

Membri Comisiei sunt: Iulian Teodorescu- viceprimar, Sorin George Botez, Cristian Dumitru, Sanda Dragulea, Constantin Gabriel Minea- consilieri locali. Din informatiile pe care le avem, Cristian Dumitru a tras sforile sa fie modificat raportul de mai mullte ori, avand interese personale cu privire la debransare, pentru ca ar trebui sa vina cu niste bani de acasa in cazul in care s-ar decide echilibrarea vanelor. Nu am certitudinea ca in administratia locala nu sunt oameni pe statul de plata al Dalkia, din moment ce, oricat le-ai arata ce spune legea, ei fac in asa fel incat sa confere puteri depline  francezilor, desi sunt pusi in functii in slujba cetatenilor. Nu ma refer la cei mentionati mai sus, ci la angajati in sistem.

Motivatia comisiei se intinde pe opt puncte, unul mai hilar ca altul, de la invocarea Legii 325/2006 care este calcata in picioare cu nonsalanta la distributia pe orizontala care este o afacere care va aduce Dalkiei zeci de milioane de euro, pe carca cetateanului. Asteptam sa vedem daca susmentionatii isi vor permite sa dea ca bun acest raport care, in continuare, interzice debransarea, sau o lasa la cheremul francezilor care conduc Dalkia. Dupa aia, vedem ce iese…

Sa va fie rusine domnilor si doamna Dragulea Sanda!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy