Take a fresh look at your lifestyle.

Laura Moagher este acuzata ca circula cu viteza prin Parcul „Constantin Stere”. Intra sa vezi ce spune

Pe adresa de mail a publicatiei IncomodPH.ro a sosit un mail care, probabil, se regaseste si pe alte adrese ale publicatiilor locale. Ne facem datoria fata de cetatenii care ne citesc si au incredere in noi si aducem la cunostinta opiniei publice o reclamatie la adresa directorului Parcului „Constantin Stere”, respectiv Laura Moagher. Adresa este trimisa primarului Iulian Badescu si o puteti citi mai jos.

Domnule Primar,

Doresc sa va aduc la cunostinta faptul ca duminica 10 martie ora 14:00 am asistat in Parcul Bucov la un incident care ar fi putut avea urmari foarte grave pentru vizitatori. Incidentul a fost provocat de un AUDI negru cu nr de inmatriculare PH 11 MGH, care circula cu viteza foarte mare (50-60 km/h) pe aleea pietonala din parc care duce catre gradina zoologica si muzeul C-tin Strere.

Aleea era plina de parinti si copii care se jucau fara sa se gandeasca la faptul ca pe acolo i-ar putea trece cuiva prin cap sa circule cu masina cu peste 50 de km/h. La intrarea pe alee este un semn care limiteaza viteza la 5 km/h, dar persoana de la volanul AUDI circula cu o viteza de zece ori mai mare si cu aceasta viteza a trecut la cativa cm de copiii care se jucau pe alee.

AUDI-ul cu nr PH 11 MGH a intrat apoi in curtea cladirii administratiei parcului. Am intrebat cateva angajate ale gradinii zoologice a cui este acea masina si ni s-a spus ca este ‘a doamnei directoare’.

Poate doamna directoare ne spune daca asa trebuie sa se comporte cu vizitatorii parcului pe care il conduce si daca ploiestenii merita sa fie tratati cu o asemenea aroganta, in conditiile in care parcul arata tot mai neingrijit si mai murdar.

Am contactat-o si pe Laura Moagher pentru a-i solicita un punct de vedere. Raspunsul domniei sale a fost urmatorul: „ Parerea mea personala, cat si a celor care au vizitat parcul in ultimul timp este ca parcul arata mult mai bine. Dar, bine, avand in vedere ca nu este periooda de var, cu verdeata, probabil de aceea li se pare mai neingrijit. Nu cred ca a vazut cineva …ceva nelalocul lui. In ceea ce ma priveste nu cred ca m-am comportat niciodata cu aroganta sau ca am depasit limita bunului simt vreodata. Nu am circulat cu viteza si nici nu se poate circula acolo cu viteza. Da…nu cred ca am avut 5 km/h, nu pot contesta lucrul acesta. Eu am fost duminica in parc, am fost sa supraveghez, dar am fost in jurul orelor 17.00, din cate stiu, ca sa verific incasarile.

Nu pot sa estimez cu cat am circulat. Daca era vreun radar era mult mai bine. Nu stiu, 5km/h e imposibil, recunosc, nu are cum, dar nici 50. Un 20, 30 km/h maxim, da. Nu contest lucrul asta…un 20-30. In primul rand sunt si eu mama, am si eu copii. Si eu sunt deranjata in parc, cand unii fac asemenea lucruri, deci nu as putea eu face. Interesul meu este sa aduc oameni la parc, sa fie multumiti, deci nu as periclita in vreun fel numarul vizitatorilor sau viata cuiva”, ne-a declarat Laura Moagher.

Tragem concluzia ca doamna director a depasit viteza si ar fi bine sa fie mai atenta ca, Doamne fereste, ii sare un copil in fata si la 20/30 km/h poate sa il tranteasca de pamant.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy