Take a fresh look at your lifestyle.

La intrebari incomode directorul Dalkia, Noel Aime o da in diverse. Intra sa-I vezi reactia( video)

In urma cu vreo doua saptamani, ajungea la Ploiesti si era prezentat presei ambasadorul Frantei, excelenta sa Philippe GUSTIN. Cu aceasta ocazie, Camera de Comert si Industrie Prahova a adus la intalnire reprezentantii ai firmelor franceze din judet pentru a imbunatati relatiile bilaterale de afaceri. La finalul alocutiunilor rostite de fiecare invitat, am decis sa il caut pe directorul general al SC Dalkia Termo Prahova SRL pentru a ma lamuri de ce nu reusim sa primim raspunsurile la solicitarile noastre conform Legii 544/2001, iar daca le primim sunt date in paralel cu ce cerem. Exemplul cel mai recent este legat de consilierul local PSD Sanda Dragulea, administrator prin firma sa la 31 de asociatii de proprietari si dator la tot atatea catre Rosal. Vazand ca la Rosal 31 din 31 sunt datoare, am solicitat un raspuns la Dalkia pentru acestea, pentru a ne edifica care este prejudiciul creat Dalkia de catre Sanda Dragulea in vederea sustinerii teoriei noastre, care suna ca asa:
HCL 152/ 2013, cu privire la “ajustarea” tarifului la gigacalorie prevede o majorare de pret de circa 45 lei cu TVA, justificarea Dalkiei fiind aceea ca suma aceasta reprezinta pierderile pe anii 2011 si 2012, pentru majorarile de pret la materiale de productie. Cei 45 de lei ar urma sa fie platiti din bugetul local. In conditiile in care tot Dalkia afirma in urma cu ceva timp prin vocea Anei Icatoiu, manager de comunicare, ca datoriile asociatiilor de proprietari sunt de circa trei milioane de euro, ni se pare abuziv ca Dalkia, firma care are ca actionar Consiliul Local cu 10% sa indatoreze bugetul local, pentru neglijenta, ca sa nu spunem altfel, a unora ca Sanda Dragulea. Sa nu mai spunem si de Simona Baicoianu ca ne ia greata. Dalkia este un intreprinzator particular care are propriu program de management care trebuie sa suporte riscul unor pierderi daca isi gestioneaza prost afacerea. Nu sa stea pe carca cetateanului ca sa isi umfle profitul an de an.
Acestea fiind spuse, l-am gasit la finalul intalnirii la care facem referire pe directorul general Noel Aime. In prima faza zambitor, cand am adresat intrebarile a inceput s-o dea din fanta-n cola si, mai ales, dupa ce i s-a tradus sa spuna ca nu intelege punandu-mi un blocnotes in fata. Discutia a continuat amiabil, dar rezultatul este acelasi. Dalkia isi permite sa incalce Legea 544/2001. Intrebarea ar fi: PANA CAND?
Asteptam raspunsul despre asociatiile Sandei Dragulea, integral, nu numai de la cinci asociatii datornice din 31. Sau, cine stie, Noel Aime nu este interesat sa recupereze datoriile de la administratorii datori?!
 

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy