Take a fresh look at your lifestyle.

Jurista UAP, Venera Cojocaru crede in Legea Omerta. Refuza dialogul cu IncomodPH.ro

Cu totii am auzit de mafia italiana si de Legea Omerta ( legea tacerii) mai pe romaneste Codul Mucles. Dar uite ca, din pacate sunt si cateva institutii publice din Ploiesti care au instaurat Legea Omerta. De ceva vreme, la Uniunea Asociatiilor de Proprietari, institutie publica condusa de Simona Baicoianu, salariatii de aici nu au voie sa dea informatii celor de la publicatia pamflet Incomodph.ro.

Codul Mucles, se pare ca fost impus angajatilor de catre Simona Baicoianu, care a ordonat sa nu „transpire” nimic la presa din ceea ce se intampla in sediul UAP.Simona Baicoianu si jurista Venera Cojocaru, confunda UAP-ul cu propria mosie, de parca noi jurnalistii am fi slugile lor. Recent, am solicitat doamnei Venera Cojocaru o serie de informatii publice cu ajutorul carora se poate redacta un material de presa. Spre surprinderea noastra, Venera Cojocaru ne-a tratat cu indiferenta. ” Imi pare rau dar doamna Simona Baicoianu ne-a interzis sa oferim relatii celor de la incomodph.ro”, a spus doamna jurista de la UAP.Cert este ca cei de la UAP, nu au auzit de Legea 544/2001, in acest sens venim cu rugamintea la cele doua doamne sa caute pe internet legea mai sus mentionata si sa o studieze. In caz contrar promit ca personal am sa le fac cadou o copie xerox a acestei legi.

Pe aceasta cale revenim, de aceasta data in scris, cu o solicitare conform prevederilor legale.

 „Subsemnatul Sorin Ursan, redactor al publicatiei Incomodph.ro

( www.incomodph.ro) va rog, ca in baza Legii 544/ 2001, art. 8 alin 5) sa ne raspundeti la urmatoarele intrebari, pentru finalizarea unui material jurnalistic.

– cate dosare ati finalizat si au fost trimise in instanta de judecata pe anul 2012

– cate dosare sunt pe rolul instantelor de judecata per total

– cate dosare sunt finalizate cu sentinta definitiva si irevocabila

– cate dosare sunt in faza de executare la Executorul Judecatoresc

– cate executari silite au fost facute in anul 2012

– ce masuri ati inteprins in vederea recuperarii debitelor de la populatie.

Va multumesc anticipat si va adresez rugamintea ca raspunsul sa mi-l trimite-ti pe adresa  office@incomodph.ro

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy