Take a fresh look at your lifestyle.

Iulian Bădescu își exprimă dezacordul cu privire la desființarea oficiului poștal PLOIEȘTI 3

Sindicatul Poșta Română Prahova a adus la cunoștința domnului primar propunerea OJP Prahova de a desființa oficiul poștal Ploiești 3, situat în cartierul Nord.

Prin măsura desființării oficiului poștal Ploiești 3 se va crea un real disconfort cetățenilor deserviți de acesta –  cartierul Nord este întins pe o suprafață destul de mare (Spitalul Județean,Complexul Mic,Cartier Albert, Complexul Mare, Gostat Cameliei, etc.) și deservește aproximativ 10.000 de gospodării, cu un număr de aproximativ 9500 de beneficiari de pensii și alocații pentru copii.  Totodată, prin această subunitate sunt deserviți și agenții economici (Mobel Auto, Cablul Românesc, ICERP, FOLOE, WIM BOSSMAN; Cramele Hallewood, XENIA, etc.)

Prin desființarea acestui oficiu poștal întreaga populație se va deplasa la cel mai apropiat oficiu postal pe Bulevardul Republicii, și asa foarte aglomerat, și probabil se va bloca activitatea acestuia, ca să nu mai vorbim de locurile de muncă ale factorilor poștali care vor fi desființate.

Având în vedere această situație, domnul primar Iulian Bădescu a solicitat conducerii C N Poșta Română să nu dea curs propunerii  de desființare a Oficiului Poștal 3 Ploiești. Domnia sa dorește creșterea confortului cetățenilor și nu este de acord cu crearea unor probleme în ceea ce privește modul de plată al pensiilor și alocațiilor pentru copii.

De asemenea, conducerea municipalității și-a arătat disponibilitatea de a deveni parteneri cu CN Poșta Română și de a rezolva într-un mod favorabil problemele ploieștenilor.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy