Take a fresh look at your lifestyle.

Exclusiv// Itecol-ul lui Gheorghe Sarbu mai sta doi ani la Bucov, fara licitatie

In data de 28.10.2010, Consiliul Local Bucov a emis HCL 74, prin care s-a revocat anuntul de licitatie pentru delegarea serviciului de colectare a deseurilor din localitatea Bucov. Desi a fost postat pe site-urile de licitatii publice, acest anunt a fost anulat, in mod legal, asa cum spuneam, prin HCL 74/ 2010.

Firma SC Itecol SRL, care apartine consilierului local ploiestean Gheorghe Sarbu( desi el zice ca este doar director), a impresionat conducerea primariei Bucov, atat de tare incat vechiul contract, care rezista de opt ani, a fost prelungit cu inca doi. Trebuie sa recunoasteam ca oferta facuta de Sarbu este una avantajoasa si suna cam asa:

–          Tariful scazut cu 10%

–          Gunoaiele stranse gratis de la scoli, gradinite si primarie

–          Pentru pubele sa nu se mai perceapa chirii, adica sa fie date gratis spre folosinta

Intersant este faptul ca SC Itecol SRL se afla in procedura de insolventa din data de 12.08.2010. Speram ca raportul trimestrial privind situatiile financiare ale debitorului, depus in 25.10.2010 la Tribunal Prahova Secţia Comercială şi de Contencios Administrativ de catre SC Itecol SRL sa fie unul pozitiv, iar Gheorghe Sarbu sa se distanteze detasat de faliment. Problema s-a rezolvat foarte simplu. Fara licitatie, fara atribuire directa, doar prin act aditional de prelungire a vechiului contract si licitatia scoasa din sistem.

Incheiam cu vorbele primarului comunei Bucov, Ion Savu, care ne-a spus ca ” am zis ca pe acestia ii cunoastem si de buni si de rai”. Asa o fi, ca prea ziceti cu foc, domnule primar!


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy