Take a fresh look at your lifestyle.

Ioana Iliescu si Nicoleta Rizea lucreaza impotriva Dalkia? Pentru incapatanare si lispa de respect fata de drepturile unui om, Dalkia a primit 200 de milioane lei amenda

Asa cum ma asteptam, madam Nicoleta Rizea, cea care este platita de Dalkia Termo Prahova sa mentina o relatie echilibrata si de bun simt cu publicul, a dat cu mucii in fasole. Cetatea Dalkia, pazita de acest caine de paza, numit Rizea, nu s-a deschis, inca, pentru Incomodph.ro.
Pe langa problemele legate de administratorul Simona Baicoianu, pe care vreau sa le discut cu prietenele acesteia, Ioana Iliescu si Nicoleta Rizea, ma incapatanez sa rezolv problema unui pensionar, cu varsta de 64 de ani, de care cele doua persoane care conduc Dalkia Termo Prahova isi bat joc. Din discutiile pe care le-am avut cu Ion George, mi-am dat seama, desi batranul incerca sa aplaneze, ca Rizea este tartorul si se opune, intr-o stupiditate de nedescris, ca acesta sa fie debransat de la sistemul centralizat. Ion George a solicitat debransarea inca din data de 2.06.2011, printr-o cerere inregistrata cu nr. C 11.1184.
Telenovela nesimtirii Nicoletei Rizea
Pornim de la premisa ca Ioana Iliescu, directorul Dalkia Termo Prahova  habar nu are despre activitatile Nicoletei Rizea care, asa cum spuneam, refuza dialogul impreuna cu sefa sa. Ne pare rau ca nu avem un punct de vedere de la cele doua doamne, dar nu avem intentia sa asteptam la infinit un gest de bunacuviinta, daca nu un act firesc de respectare a Legii 544/2001.
Raspunsul la cererea nr. C11.1184 a venit in data de 29.06.2011 si este plin de aberatii semnate de Ioana Iliescu, Nicoleta Rizea si consilierul juridic Adriana Serban. In acel raspuns, cele trei cucoane care fac de ras Dalkia prin actiunile lor, se zice asa:
„Pentru informarea dumneavoastra, conditiile de debransare sunt urmatoarele:
Nu se vor da curs solicitarilor de debransare/deconectare de la sistemul centralizat de alimentare cu energie termica in urmatoarele situatii:
-Asociatia de proprietari are debite catre Dalkia Termo Prahova SRL
– In condominiu, nu sunt apartamente deracordate legal anterior de la sistemul centralizat de alimentare cu energie termica
– Apartamentul este debransat de la sistemul centralizat( are montata alta sursa)”
Lasand la o parte constructia tampita a frazei in care se afirma conditiile de debransare, respectiv…” Nu se vor da curs solicitarilor de debransare/deconectare de la sistemul centralizat de alimentare cu energie termica in urmatoarele situatii…”, sitauatiile prezentate sunt minciuni ordinare. Le luam in ordine:

1. Asociatia de proprietari are debite catre Dalkia Termo Prahova SRL. Conditiile impuse de Legea 325/2006, art. 30 alin (1) si (2) sunt urmatoarele si nu au nicio legatura cu minciuna scrisa si semnata de cele trei pupeze:

Art. 30. – (1) Debranşarea totală a instalaţiilor interioare de încălzire şi/sau pentru apă caldă menajeră ale unui utilizator tip condominiu se va face în următoarele condiţii cumulative:
a) acordul scris al asociaţiei de proprietari, exprimat prin hotărârea adunării generale;
b) anunţarea operatorului care are şi calitatea de furnizor şi a autorităţii administraţiei publice locale cu 30 de zile înainte de debranşare.
(2) Deconectarea unui consumator de energie termică dintr-un condominiu se face cu respectarea următoarelor condiţii cumulative:
a) acordul vecinilor de apartament, atât pe orizontală, cât şi pe verticală;
b) acordul scris al asociaţiei de proprietari, exprimat prin hotărârea adunării generale, asupra intenţiei de realizare a unui sistem individual de încălzire;
c) anunţarea, în scris, a operatorului care are şi calitatea de furnizor, cu cel puţin 30 de zile înainte.
Mai trebuie spus ca toate cele invocate de acest articol au fost respectate de Ion George, dar indaratnicia Nicoletei Rizea i-a blocat vederea si i-a umflat muschii la un batran pensionar, dispus sa lase de la el, numai sa se rezolve aceasta problema.
2. In condominiu, nu sunt apartamente deracordate legal anterior de la sistemul centralizat de alimentare cu energie termica
Alta minciuna. In condominiu, conform declaratiilor lui Ion George si se poate verifica, la apartamentul 170 de la adresa Ploiesti, str. Aleea Bahluiului, nr. 12, bl. 149, sc. D, se efectuase debransarea si racordarea la alt sistem de caldura, inca din anul 2008.
3. Apartamentul este debransat de la sistemul centralizat( are montata alta sursa)
La data de 29.06.2011, cand Ion George a primit raspunsul la care facem referire, apartamentul nu era debransat. Marturie stau documentele din dosarul pe care il avem, in care avem acte care atesta ca lucrarile au inceput in data de 11.07.2012, adica la peste un an de cand era purtat pe drumuri bietul om, de Nicoleta Rizea si Ioana Iliescu.
Mai mult, toate cerintele invocate de art. 30 alin (1) si (2) din Legea 325/2006 au fost respectate intocmai de Ion George.
Daca Iliescu accepta sa fie bagata in rahat de Rizea si sa raspunda in fata patronilor Dalkia pentru modul discriminatoriu si abuziv in care se comporta Nicoleta Rizea, n-are decat. Noi mergem pana la capat ca sa il ajutam pe acest om care nu vrea altceva decat sa ii fie respectata decizia de a se racorda la alt sistem de caldura. Pentru care, intre noi fie vorba, plateste, pe timp de iarna, circa 70 de lei, nu 3-400 lei ca cei racordati la sistemul centralizat de energie termica.
Efectele muschilor umflati ai Nicoletei si Ioanei asupra bugetului Dalkia Termo Prahova. 200 milioane lei, amenda
Din cate am observat, scriind despre datoriile Simonei Baicoianu, presedintele UAP si adminsitrator la 16 asociatiide proprietari, prietenia dintre aceasta si Ioana Iliescu/ Nicoleta Rizea, aduce prejudicii majore Dalkiei. Toleranta fata de Baicoianu, cu datorii de peste un miliard de lei numai la Dalkia, ne ridica semne de intrebare asupra modului in care atat Rizea cat si Iliescu inteleg sa apere interesele firmei pe care o reprezinta. De aceea, subliniem ca si in cazul lui Ion George, ar putea exista o prietenie cu administatora Asociatiei Aleea Bahluiului, nr. 12, bl. 149, sc. D, Miu Viorica, care si ea s-a pus de-acurmezisul, alaturi de Rizea, impotriva batranului bolnav de diabet.
Pentru ca mai exista si institutii care isi fac  datoria asa cum scrie la carte, adevarul a iesit la lumina. Astfel, Ion George a sesizat Oficiul pentru Protectia Consumatorului printr-o adresa cu nr. 4734/26.06.2012, al carui raspuns a fost trimis in timp util numai ca nu a putut fi ridicat la acea data. Astazi, a fost ridicat si dupa cum veti vedea in facsimil constatat o contraventie si s-a dispus reanalizarea documentatiei depuse de petentul Ion George. Mai trebuie spus ca acesta a facut tot ce este omeneste posibil pentru a scapa de acest stres creat de Rizea si Iliescu, a platit 700 lei pentru un priect de executie. Nici asa nu a fost chip ca sa intre in gratiile pupezelor care isi bat joc de acest om.
„Am aplicat o amenda pentru contraventia stabilita de art. 9 din OG 21/1992, in valoare de 200 milioane lei vechi. Amenda a fost achitata, dar masura de reanalizare a documentelor depuse de petent a fost contestata in instanta”, ne-a declarat Corneliu Buzu, inspector sef al OJPC Prahova.
Pe aceasta cale adresam si noi o intrebare fireasca doamnei Ana Icatoiu, director Comunicare si domnului Noel Aime, directorul general al Dalkia Termo Prahova : Ioana Iliescu si Nicoleta Rizea sunt angajate pentru a produce paguba la Dalkia?
Daca e asa, le ajutam si noi, prin Alianta pentru Drepturile Omului din Romania sesizand toate aspectele pe care le consideram in neregula. Bob cu bob se umple sacul. 200 de milioane amenda  de la OJPC, peste un miliard de lei datorii nerecuperate de la asociatiile Simonei Baicoianu si altele pe care nu le-am aflat inca. Dar, cum spun mereu, minciuna are picioare scurte.
Noel, poate esti Mos Craciun si nu stim noi!

APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy