Take a fresh look at your lifestyle.

Ioana Iliescu a trecut de la gigacalorie la gaze. Intra sa vezi unde s-a angajat fosta directoare Dalkia

Multi dintre noi ne intrebam pe unde s-a aciuat fostul director comercial al SC Dalkia Termo Prahova SRL. Recunosc, sunt unul dintre acestia si, ca atare, am inceput sa sap un pic, pentru ca mi s-a parut a fi, din pacate pentru domnia sa, persoana nepotrivita pentru functia respectiva. Intelegerea pe care a dovedit-o pentru marii datornici ca Simona Baicoianu si altii ca ea, gen Sanda Dragulea, a pierdut-o si a pus-o in inferioritate fata de sefii ei. Costurile acestei intelegeri nejustificate prin prisma functiei pe care a ocupat-o au fost decontate de sefii ei si, poate, va invata din aceasta exprienta in noua functie.

Cu acestea fiind zise sa va spunem unde se afla acum Ioana Iliescu si ce functie ocupa. Fostul director comercial al Dalkia s-a mutat cu catel cu purcel la SC Amroco Energy SRL, ca manager la serviciul Achizitii. Adica a trecut de la energie termica la gaze naturale. Sa fie cu noroc, oricum a cazut in picioare, cum se zice prin popor.


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy