Take a fresh look at your lifestyle.

Invitatie pe 5 decembrie la conferinta „Violenta domestica- o provocare pentru fiecare”

Asociaţia „Compassion & Care” are plăcerea de a vă invita la Conferinţa de Presă de lansare a proiectului „Violenţa domestică – o provocare pentru fiecare”, care va avea loc luni, 5.12.2011, la sediul Asociaţiei „Compassion & Care” situat în str. Victoriei, nr. 13, (în apropiere de Inspectoratul Judetean de Poliţie), începând cu ora 12.00.

Proiectul constă într-o campanie de informare şi sensibilizare a tinerilor asupra fenomenului violenţei domestice, fiind lansat cu ocazia celor 16 Zile Internaţionale de Activism Împotriva Violenţei asupra Femeii (25 noiembrie – 10 decembrie). Proiectul este finanţat de TRANSITION’S GATE, organizaţie din S.U.A. focalizată să sprijine femeile prinse în capcana violenţei domestice.

Proiectul are în vedere atât întâlniri cu tinerii la sediul Centrului de consiliere „Josephine Knox” prin care aceştia se familiarizează cu serviciile sociale disponibile în comunitate pentru victimele violenţei domestice, li se aduc la cunoştinţă noţiuni introductive legate de violenţa domestică, statistici şi aspecte legale oferite de d-nul inspector Marian Popescu din cadrul I. J. P. Prahova, cât şi seminarii interactive, desfăşurate la orele de dirigenţie, în care se prezintă teme specifice fenomenului de violenţa domestică (tipuri de abuz şi caracteristicile acestora, efectele fiecărui tip de abuz asupra tinerilor, relaţii normale versus relaţii abuzive, comportamente normale cu potenţial abuziv).

Parteneri în acest proiect sunt: Colegiul Naţional „Nichita Stănescu” şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

Sperând că v-am trezit interesul şi că fiecare dintre dvs. consideraţi important acest subiect, vă asteptam să fiţi prezenţi alături de noi.

În acest sens, aşteptăm confirmarea participării la adresa de e-mail office@compassion-and-care.ro sau la numărul de telefon 0788 99 99 65.

 

 

Cu sinceră consideraţie,

 

Paula Oprea,

Presedinte,

Asociaţia „Compassion & Care”.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy