Take a fresh look at your lifestyle.

Invitatie la dezbatere pe tema Rosia Montana

Asociaţia CivicaDREPTATE
va invita la

Conferinţa – Dezbatere ”SALVAŢI ROŞIA MONTANĂ”
vineri 18.11.2011, ora 17.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor Ploieşti, sala Studio
INTRAREA LIBERĂ

“4 munţi distruşi in Ţara Moţilor, 958 de gospodării, 10 biserici, 9 cimitire, însemnând 2150 de oameni dezrădăcinati, 8 km2 de lac cu cianuri plus cheltuielile de întreţinere aferente acestuia, reprezintă preţul pe care România l-ar putea plăti pentru potenţiala implementare a Proiectului “Roşia Montană”.

Merită?!?

Asociaţia Civică DREPTATE alături de inviţati speciali, vă aşteaptă să participaţi la Conferinţa – Dezbatere cu tema “Salvaţi ROŞIA MONTANĂ”. Vor fi invitaţi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Prahova, ai Prefecturii, Primăriei, Protecţiei Mediului, Gărzii de Mediu, precum şi mass-media.

Obiectivul Conferinţei este de a informa cetăţenii corect si complet asupra implicaţiilor economice, sociale, demografice si de mediu, care s-ar genera dacă acest proiect s-ar implementa; de a expune acele adevăruri pe care guvernantii, din motive ştiute doar de ei, evită să le facă publice in reclamele de promovare a Proiectului ”Roşia Montană”.

Acest demers civic vine in sprijinul conservării tradiţiilor si patrimoniului  nostru material si cultural, el se  doreste a fi o trâmbiţă de deşteptare pentru Conştiinţa Neamului Românesc.

Moldoveni si munteni suntem fraţi buni cu ardelenii şi ca fii ai acestui pământ binecuvântat dorim ca bogăţiile si tradiţiile României să rămână nealterate, ca moştenire pentru generaţiile viitoare!

Deşteaptă-te Române, până când nu va fi prea târziu!

Contact: Florentina Păunescu si Dana Aniţescu
Organizator: Asociaţia Civică DREPTATE
Tel: 0734469793 / 0724009341  Fax: 0344816481
E-mail: asociatia_dreptate_hd@yahoo.com

Va rugam sa confirmati prin reply primirea mesajului si participarea la Conferinta.

Invitatia va este adresata dincolo de mesajul publicitar, de la Romani catre Romani, pentru ca impreuna sa sensibilizam trezirea Constiintei Nationale!

Va asteptam cu drag!

Cu stima,

Florentina Paunescu
Tel: 0734469793 / 0744834771
Fax: 0344816481
e-mail: perfect_consulting@yahoo.com


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy