Take a fresh look at your lifestyle.

Invitaţie AJOFM Prahova// “ Realităţi şi perspective în ocuparea forţei de muncă în judeţul Prahova”

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova organizează în data de 15 februarie 2017, ora 12:00, o întâlnire de lucru cu tema, “ Realităţi şi perspective în ocuparea forţei de muncă în judeţul Prahova”, care va constitui analiza unor direcţii de acţiune în domeniul ocupării forţei de muncă şi dezvoltării relaţiilor AJOFM Prahova cu partenerii publici şi privaţi.

Întâlnirea se va desfăşura la Centrul de Cultură “ Carmen Sylva” din localitatea Sinaia, str. Mihail Kog         ălniceanu, nr. 80, judeţul Prahova.

Cu ocazia acestui eveniment, AJOFM Prahova va organiza o CONFERINŢĂ DE PRESĂ  unde sunt invitaţi să participe toţi reprezentanţii presei locale din judeţ.

Activitatea se inscrie în Planul de acţiune pentru implementarea Strategiei de dezvoltare a Serviciului Public de Ocupare 2014 – 2020 şi urmăreşte participarea autorităţilor publice şi agenţilor economici de la nivelul judeţului Prahova şi prezentarea Pachetului de măsuri active pentru stimularea ocupării forţei de muncă.

În speranţa că timpul vă permite să daţi curs invitaţiei noastre, vă multumim şi vă asigurăm de întreaga noastră consideraţie.

Autorităţile publice şi agenţii economici interesaţi pot confirma participarea la eveniment până pe data de 14 februarie a.c. la : tel/fax : 02244577380 sau la adresa de e-mail ajofm@ph.anofm.ro . Persoană de contact : d-na Ana-Maria Anghelache.

 


APRECIAZĂ ARTICOLUL !
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Privacy & Cookies Policy